IRC-Galleria

Innostuin Darian blogista. Perkele. Musta tuntuu että tää voi osua vähän liiankin hyvin kohdalleen.

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

VäsyTiistai 30.05.2006 14:16

Tulipa yöllä huoltokatkotettua. *haukotus*
Syön Helin tekemää makaronilodjua. On berkuleen hyvää.

GasMaanantai 29.05.2006 22:23

Joo-o, jostain syystä on taas tässä keväällä vaivannut kovasti gaasutus eli ns. laitteistonhankintasyndrooma. On tullut shoppailtua uruttimia jos jonkinlaisia:

- Korg Prophecy -mallintajasoolosyna. Komeat soundit ja kevyt roudata, mutta sietämättömän hankala ohjelmoida ilman editoria.
- Roland JV-80 -digitaalisyna. Ostin vara-yleissynaksi, kun on halpa. Shoppasin myös yhden laajennuskortin, josta lähtee kivoja Rhodeseja ja Moogeja.
- Roland Jupiter 4 -polyfoninen analogisyna. Tää lähti törkeän halvalla ja on sen verran harvinainen laite, että pakko oli korjata pois kuleksimasta. Ehdottomasti kovin hankinta!
- Yamaha CS-5 -monosyna. Maksoin vähän liikaa eikä ole kauheen ihmeellinen...

Musta tuntuu, että Prophecy ja JV-80 lähtee menemään. Emmä osaa käyttää tollasia digitaalihärveleitä.

Mitäs muuta. Elämä kulkee tavanomaisissa merkeissä, pari keikkaa on tullut viimeisen viikon sisään soitettua ja eilen myös käytyä Poirotin jamikauden päättäjäisissä. Siellä hauskaa olikin, kokoonpanona oli parhaimmillaan sähkö- ja akustinen kitara, basso, rummut, huuliharppu, baritonifoni, urut ja tietysti laulu. :) Duunia piisaa kanssa enemmän kuin ehtisi tekemään ja hetero-osasto toimii mainiosti. Eipä juuri valittamista. Nukkua vois enemmän.

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 28.05.2006 01:00

sauna viina ja terva

KanahakklihaLauantai 27.05.2006 11:59

Voi vittu, aika järkyttävä krapula... alko perkele kanahakklihat menemään päässä... ei voi hyväksyä...

Lisätty matkaviestimestäPerjantai 26.05.2006 03:25

<3 <3 <3

Lisätty matkaviestimestäTorstai 25.05.2006 17:53

<3

Lisätty matkaviestimestäTorstai 25.05.2006 16:37

hipit saatana

PerseestäTorstai 25.05.2006 04:58

Tulipa vedettyä turhin keikka ikinä. Soitto ei oikein luistanut, yleisöä oli vähän ja sekin mitä oli, oli tosi vaisua. Enkä ole edes kännissä.

Lisätty matkaviestimestäTorstai 25.05.2006 00:09

erno rules :D