IRC-Galleria

RokLauantai 29.04.2006 18:39

Kassit sheivattu. Nyt Otaniemeen Jämeräntaival vitosen katolle veivaamaan hieman rokkia. Tervetuloa!

AlgeeriaPerjantai 28.04.2006 00:32

Voi vittu. Koivun kukinta on nähtävästi alkanut toden teolla, kun olo on aivan helvetillinen. Äsken leffassa joku karkki laukaisi sellaisen allergiakohtaukse, että en ole koskaan aiemmin moista kokenut. Yhtäkkiä alkoi pyörryttämään ihan pirusti, silmiä ei saanut fokusoitua enää kankaalle ja hengitystiet menivät tukkoon. Hyi helvetti. Duact & Xyzal on nyt otettu ja olo vähän parempi. Huh.

Tele VisioTorstai 27.04.2006 14:59

Jumantsuigula. En uskonut näkeväni tätä päivää ihan näin aikaisin, mutta totta se on. Viiden vuoden tauon jälkeen asunnossani on jälleen paskalaatikko. Tai paskalättänä tuo kai lähinnä on. Viewsonicin 32"-tuumainen TFT-töllötin. Vaikuttaa toistaiseksi ihan hyvältä noin teknisenä laitteena, mutta TV-ohjelmat ovat kyllä edelleen pelkkää paskaa.

Murh ym.Perjantai 21.04.2006 00:40

Toissapäivänä 2 km, tänään vain 1,5 km.

Heli rules, se tekee voileipäkakkua parhaillaan. <3

Parin tunnin päästä pitäis lähtee Lauttasaareen emolevynvaihtohommiin. Huoh. Nakkia piisaa vähän enemmänkin kuin tarpeeksi.

RuleusMaanantai 17.04.2006 00:45

On kyllä ollu kiva lomailla. Mitä nyt atk välillä vitutellut. Eilen oltiin ihmettelemässä Punainen yö -häppeningiä ja ryyppäämässä. Komeat kekkerit oli, kiitoksia vaan järjestäjille! Musiikkitarjonnasta erityisesti Nick Arse & The Arsenicks ilahdutti. Nuoret sällit vetää perkeleen hyvin rokkia, jossa on juuri sopivasti progevaikutteita, niin että mielenkiinto säilyy pidempäänkin. Lisäksi plussaa siitä, että kerrankin bändin keulakuvana on oikea henkilö, eli uruttaja. Gloriasta siirryttiin sitten Eiran Poirottiin jatkamaan.

Tänään on röhnötelty ja syöty aivan törkeen hyvää lammasta. Heli oli bongannut reseptin jostain netistä, ja täytyy kyllä sanoa, että Toimii(tm). Oon safkannut lammaspaistia varmaan kymmeniä kertoja, ja tämä oli kyllä ehdottomasti parasta. Tsekatkaa resepti Helin blogista; mukle

PerkussioLauantai 15.04.2006 01:14

No saatana, kyllähän se onnistui! Palkitsee vaihteeksi tällainen: hommat onnistuvat about laakista ilman sen suurempia vitutuksia. Nyt soundaa urku pirun hyvältä. Vähän pitää vielä jossain vaiheessa tuota härveliä viritellä, mutta alkaa olla nyt _todella_ lähellä B-3:sta, ja hintaa oli murto-osa.

LomaPerjantai 14.04.2006 19:33

Ah. Hitto, että olen kaivannut yhtä juttua tässä koko kevään. Nimittäin vapaa-aikaa! Kyllä on luksusta kun saa nyt hetken pykiä himassa ja tehdä just mitä huvittaa. Fiksasin jo joutessani yhden styrkkarin. Tuossa on kyllä niin hyvä clean-soundi, että Rhodesia soitellessa melkein tippa herahtaa linssiin. Kyseessä on siis itse duunaamani 20-wattinen putkinuppi. Pääte on Vox AC15-henkinen, etuaste omaa designiä ollen jotain Fenderin ja Hiwattin välimaastosta.

Seuraavaksi käyn Hammondin kimppuun. Se on odotellut jo puolisen vuotta sitä hetkeä, että ehdin rakentaa siihen perkussion. Näinköhän vielä tänä iltana pääsis soittelemaan urkujatsia kunnon soundeilla?

BituttaaTorstai 13.04.2006 21:30

Butti on kuiva, en tiiä miks. Taidan riipasta kovan kännin kohta.

TumutPerjantai 07.04.2006 21:16

Joo, Eiran Poirotti rules! Populaa riittää; onnittelut vaan Fränkille & co loistavasta bisneksestä.

Kohta tulee sanomista kun oon kännis :D

BluesPerjantai 07.04.2006 01:23

Tänään:

- olen ajellut runsaasti taksilla; läppäri huoltoon ja takas. Nyt taitaa jopa toimia!
- duunailin jotain sekalaista shittiä töissä
- kävin 4kk tauon jälkeen soittamassa bluesia. Oli oikein hauskaa!
- aion vielä röhnötellä ja syödä Helin tekemää lättyä
- fiilistellä sitä, että huomenna on perjantai

rules