IRC-Galleria

Minimoog, #2Keskiviikko 31.01.2007 15:39

Nyt se on tossa vieressä. Ihan sairaan rules! :)

MinimoogTiistai 30.01.2007 23:16

Pääpostitalon Tullipostissa odottelee Minimoog. Lääh-kuol <3

$koira--;Tiistai 23.01.2007 10:49

Kaino läks sitten takaisin. Ei mokomasta landepaukusta oikein kaupunkilaiskoiraa saanut. Ikävähän sitä pötkylää tulee, mutta saapahan taas öisin nukuttua jne.

UbuntuSunnuntai 21.01.2007 15:28

Asensiin läppäriin särkinäisen Debianin tilalle Ubuntun. Hitto tää on hieno. Windows jää helppoudessa ja viimeistelyssä toiseksi. Vanhalle Linux-nörälle tämä kyllä tuntuu aika oudolta.

KakkulatSunnuntai 21.01.2007 14:42

Tuli sitten viiden vuoden kuhnailun jälkeen lopultakin hankinttua öögat. Kyllä nyt näkyy! Tuli tässä mieleen, että paljonkohan sitä on tässä vuosien varrella mennyt oleellista informaatiota huonon näön takia vahingossa ohi? Nää lasit tekee vissiin meikästä sitten vanhan näköisin, kun eilen baarissa kusella käydessäni suunnilleen ikäiseni sälli ilmoitteli Kemopetrolin olevan "nuoruusaikojensa musiikkia" ja arvioi, että olen "jotain 35".

Tuli siis eilen käytyä keikalla. Aika mielenkiintoista kyllä olla selvin päin baarissa (vietän tipatonta). Keikka oli sangen mainio ja paikkakin ihan asiallinen.

Askartelu-paskarteluMaanantai 15.01.2007 01:02

Tulipa sitten kasattua pitkästä aikaa vähän elektronisia vimpaimia. Ensinnäkin EHX Small Clone Chorusta tuli väännettyä johonkin asti vaan sitten homma tyssäsi komponenttipulaan. Taidan ensi viikonloppuna tehdä härvelin valmiiksi.

Sen jälkeen tuli lopultakin kasattua Hanok :ille kotikäyttöön pieni putkivahvistin AX84 P1 Extremen pohjalta. Härveli jopa toimi bassopotikkaa lukuunottamatta heti ekalla käynnistyksellä. Nyt alkoi sitten tietysti heti kiinnostamaan pienet modaukset: tuosta saisi kovin helposti optimaalisen hyvän clean-soundin ja toisen putken lisäämällä mukavasti myös tremolon ja boostin kunnollisia säröjä varten. Saa nyt sitten nähdä, että jaksaako.

Juttu on siinä mielessä maininnan arvoinen, että en ole vuoteen saanut aikaiseksi rakentaa mitään - meinaa olla kiire tai jotain.

Tipaton tammikuu on kiva juttu - on paljon enemmän vapaa-aikaa kun viikonloput eivät mene krapulassa.

ÄänimerkintäTorstai 28.12.2006 12:39

Tour De PoirottiTiistai 12.12.2006 23:21

Huomio, tärkeä tiedotus.

Orkesterimme Pin Ion lähtee ensi perjantaiksi ja lauantaiksi huikaisevalle kiertueelle. Perjantaina soitamme Eiran Poirotissa (Tehtaankatu 38) ja lauantaina Kallion Poirotissa (Toinen Linja 15).
Soitto alkaa jo klo 20:00, joten tule ajoissa.

Luvassa on unohtumaton joulukorsetti joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Soitamme muutaman aiheeseen sopivan lainabiisin plus pari aivan tuliterää, joita ei ole orkesterin lisäksi vielä kenkään kuullut.

Ps. Muistakaa, että ei ole huonoja soittajia. On vain liian vähän viinaa.

Lämpimästi tervetuloa.

Eilen siis oli sangen tapahtumarikas päivä. Aamulla raahautuessani munasilteen alakertaan, kävi ilmi, että ulko-ovi oli sepposen selällään. Kuviteltiin tietysti, että oli vaan tullut laitettua illalla huonosti kiinni. No, oltiin siinä sitten lähdössä töihin, kun havaittiin että meikäläisen rotsia, Helin laukkua tai mitään avainnaulassa olleita avaimia ei ollut lähimaillakaan. Onneksi auto oli vielä pihalla - molemmat avaimet siihenkin olivat nimittäin kadonneet.

Nooooooooooooh. Eipä tuossa mitään, soittelurinkiä vakuutusyhtiöön, poliisille, lukkosepälle, Luottokuntaan sun muihin vastaaviin. Koko päivä meni kerätessä uusia nettipankin tunnuslukuja, ohittaessa auton keskuslukitusta niin että sillä pystyy ajamaan ilman että hätävilkut vilkuttelee jatkuvasti, rikosilmoitusta tehdessä ja kadonneille tavaroille korvaavia etsiessä.

Sen verran pitää vielä mainita, että tuli lauantaina vaihdettua auto uuteen. Nyt on pihalla vm. 2000 Yaris Verso, aivan törkeen hyvä. Sääli vaan, että menee heti alkajaisiksi lukot vaihtoon, kun avaimet ovat ties missä.

Illalla yritin kaupassa päästää agenttipierun, mutta tulikin kunnon rups-ääni.

Itä-Helsingissä sattuu ja tapahtuuMaanantai 27.11.2006 09:32

Rules, meillä oli käyny varas eteisessä viime yönä. Helin laukku ja meitsin rotsi lähteny kiitämään. Hyvä että on auto pihalla vielä.