IRC-Galleria

Eilen siis oli sangen tapahtumarikas päivä. Aamulla raahautuessani munasilteen alakertaan, kävi ilmi, että ulko-ovi oli sepposen selällään. Kuviteltiin tietysti, että oli vaan tullut laitettua illalla huonosti kiinni. No, oltiin siinä sitten lähdössä töihin, kun havaittiin että meikäläisen rotsia, Helin laukkua tai mitään avainnaulassa olleita avaimia ei ollut lähimaillakaan. Onneksi auto oli vielä pihalla - molemmat avaimet siihenkin olivat nimittäin kadonneet.

Nooooooooooooh. Eipä tuossa mitään, soittelurinkiä vakuutusyhtiöön, poliisille, lukkosepälle, Luottokuntaan sun muihin vastaaviin. Koko päivä meni kerätessä uusia nettipankin tunnuslukuja, ohittaessa auton keskuslukitusta niin että sillä pystyy ajamaan ilman että hätävilkut vilkuttelee jatkuvasti, rikosilmoitusta tehdessä ja kadonneille tavaroille korvaavia etsiessä.

Sen verran pitää vielä mainita, että tuli lauantaina vaihdettua auto uuteen. Nyt on pihalla vm. 2000 Yaris Verso, aivan törkeen hyvä. Sääli vaan, että menee heti alkajaisiksi lukot vaihtoon, kun avaimet ovat ties missä.

Illalla yritin kaupassa päästää agenttipierun, mutta tulikin kunnon rups-ääni.

Itä-Helsingissä sattuu ja tapahtuuMaanantai 27.11.2006 09:32

Rules, meillä oli käyny varas eteisessä viime yönä. Helin laukku ja meitsin rotsi lähteny kiitämään. Hyvä että on auto pihalla vielä.

SafkaaKeskiviikko 22.11.2006 21:20

No niin, Linguine Alla Diavolan salaisuudet on sitten selvitetty empiirisin keinoin:

- 1 iso sipuli
- 1 valkosipuli (neljä tosi isoa kynttä)
- 2 pientä chiliä (itse kasvatettuja)
- 3 dl kermaa
- loraus soijaa
- ripaus mustapippuria
- purkillinen simpukoita
- pussillinen katkiksia

Laita voit sulamaan. Paistele sipulit, valkosipulit, chilit ja pippurit 2000%-asteisessa voissa. Pistä kermat mukaan. Laita soijat mukaan. Kuumottele sopivaksi, lisää joukkoon simpukat & katkikset.
Tarjoile tuorepastan kanssa. Testasin itte tänään sitruunatuorepastaa, ja se kyllä toimii tän homman kanssa kuin junan vessa. Namnam!

Lisäys: Kandee hyödyntää sekä pastaa keitettäessä että sipuleita paistellessa myös oliiviöljyä, vaikka oikea butteri paistamisessa eliteyttää hommaa merkittävästi. Tarjoiltaessa vielä päälle tuoretta basilikaa & kaveriksi rehuja + leipää.

Tää kyllä oli ehdottomasti paras pastaresepti jonka olen itse kehittänyt, vaikka idean varastinkin muualta, eli siis Tallinnan parhaasta italialaisesta raflasta, Controventosta. (suosittelen)

Lisätty matkaviestimestäLauantai 18.11.2006 23:05

kauheae jurri :D

Elämää ja elektroniikkaaLauantai 18.11.2006 14:32

Vittujee. Oon modaillu tässä meikän Yamaha CS-5-syntikkaa. Tarkoitus olisi saada aikaan suboskillaattori, mutta ei oikein ole homma meinannut onnistua. Katselinpa tässä sitten hieman uusiksi kytkistä ja totesin rakentaneeni koko piirin peilikuvana, ja vielä kolmeen otteeseen. Ei siis järin suuri ihme, ettei oikein pelittänyt. Noh... neljäs kerta toden sanoo. Illalla toivottavasti jytisee bassot entistä tymäkämmin.

MultimediaaTorstai 09.11.2006 10:56

Tulipa suoritettua taas hyödyllinen investointi, nimittäin Kiss DP-600 -mediasoitin. Onpa kunnon teknolelu. Mutta kyllähän se on ihan sikacooli. Kyseessä on siis härveli, joka näyttää ulkoisesti tavalliselta CD-soittimelta. Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa, että kone soittaa CD-levyjen lisäksi myös DVD:t, MP3-levyt, videotiedostoja sisältävät levyt ja niin edelleen. Koneessa on myös USB-liitin, johon voi tökätä kiinni USB-levyn tai muistitikun. Ylivoimaisesti räheintä laitteessa on kuitenkin se, että siinä on WLAN-tökkeli, joka mahdollistaa musan / videoiden soittamisen suoraan koneelta. Extrabonarina tuolla pystyy myös kuuntelemaan n. 15 000 nettiradioasemaa. Bueno!

Koskahan olis aikaa katella telkkaria? :>

Lisätty matkaviestimestäTiistai 07.11.2006 13:07

kaino tuli taloon <3

...täs nyt sit olis sitä kuvaa. :)

KainoMaanantai 06.11.2006 01:04

Meille tuli (toistaiseksi vielä koeajalle) asumaan Kaino, vuoden vanha länsi-göötanmaan pystykorva. Se on ehkä awweista awwein otus. Kuvamateriaaliakin löytynee jossain vaiheessa. :)

TanpereLauantai 28.10.2006 19:04

Voi elämä mitkä jurrit tuli eilen vedettyä ja "verkostoiduttua" Musiikki & Media -häppeningissä. Jengi oli kyllä ihan pirun rentoa ja Kwan sekä eritoten Eternal Erection olivat hele-vetin rules :D Terkkuja tutuille!

MusahaasteTorstai 26.10.2006 00:52

Elkku (mooni1980) haastoi.

Tehtävä: "Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat (seitsemän) henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."

...sit mä istun tässä, kelaan kysymystä ja huomaan että ihan hiljattain ei ole tullut kuunneltua juurikaan muuta kuin David Bowien Best of -kokkaria, Liekin Magiota ja "Kaikki paitsi Mårtenson on turhaa" -lassemårtenson-tribuuttilättyä. Mikähän hitto mua vaivaa?