IRC-Galleria

Keikkaa pukkaaLauantai 30.06.2007 13:46

Jos joku ei vielä tiennyt niin esinnymme Pin Ionin kanssa tänään Poirotin kesäklubilla klo 20:00 alkaen. Os. Toinen linja 15. Välkommen.

Tänään pitäis rakentaa mikrofonietuaste Aku "Suur-Keuruulainen" Rannilalle.

Lisätty matkaviestimestäTorstai 28.06.2007 20:40

ruskea baskahan se rules!

Testing DemoKeskiviikko 27.06.2007 16:27

Terve mieheen, terve terve. The kickel banana!
Kerro fiiliksiä nettipersoonastasi!

Alla muutama esimerkkikysymys:

Ikä/sukupuoli?
Kuinka kauan olet käyttänyt nettiä?
Mihin tarkoituksiin?

Miten koet nettipersoonan käsitteen?
Kuka on Sinun nettipersoonasi? Miten ja mistä osista Hän on muodostunut?

Miten koet nettipersoonasi vaikuttaneen netin ulkopuoliseen persoonaasi?
Oletko käyttänyt keksittyjä nettipersoonia? Miksi ja millaisissa tilanteissa?

Miten nettipersoonasi puhuu, käyttäytyy, toimii? Onko hän yhtä Sinun kanssasi vai toimiiko hän toisinaan eri tavoin kuin Sinä toimisit oikeassa elämässä?

Avointa brainstormausta aiheesta nettipersoona toivon mahdollisimman paljon. Aihe on niin laaja, että kaiken kattavia kysymyksiä on järjetöntä edes yrittää rakentaa. Pohdi ja mieti ja kerro ajatuksiasi minulle.

Sana on vapaa ja mitä pidemmin jaksat asiaa pohdiskella sitä enemmän minä saan pureskeltavaa tulevaa työtäni varten! Toivon vastauksia paitsi old skool-perseiltä myös uudemmilta netinkäyttäjiltä sillä ajatukseni on vertailla ihmisten kokemuksia ja näkemyksiä aiheesta, vastakkainasettelut kiinnostavat. Eroaako kymmenen vuotta irkannut nettipersoona kaksi vuotta sitten aloittaneesta gallerian käyttäjästä?
Opinnäytetyö tulee tietojenkäsittelyn tradenomin koulutusohjelmaa varten ja on sikäli kumouksellinen, että näin sosiologista aihetta ei ainakaan HaagaHeliassa ole vielä koskaan ollut. Uudistuksia siis tapahtuu tälläkin saralla :)

Vastauksia voi lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen pinkee@naar.as tai laittaa tänne. Levittäkää sanaa jotta vastaajia saadaan mahdollisimman paljon!

Lopuksi iso kiitos vaivaa näkeville jo etukäteen.
-Heli

Sattunutta ja tapahtunuttaLauantai 09.06.2007 20:52

Joo, ilmeisesti on ollut aika paljon kaikenlaista tekemistä kun ei ole tullut blogattua hetkeen...
Nyt on kerrankin vähän aikaa, kun Heli on koirien kanssa näyttely/leirireissulla.

Käytiin Skotlannissa kuukausi sitten. Oli helvetin hieno reissu ja viskikokoelmakin rupee näyttämään jo ihan uskottavalta. Hyllyssä on tällä hetkellä vasemmalta oikealle Ardbeg Airigh Nam Beist (16 yo), Ardbeg Almost There (9 yo), Caol Ila 12 yo, Caol Ila 18 yo, Port Ellen 27 yo, Laphroaig 15 yo, Lagavulin 25 yo, Lagavulin 16 yo Distillers Edition, Lagavulin 16 yo, Lagavulin 12 yo ja Laphroaig Quarter Cask (10 yo). Ostin myös kunnon aromilasit.

Voin varauksetta suositella Skotlantia lomakohteeksi kenelle tahansa. Maisemat ovat uskomattomat ja ihmiset kivoja. Haggis ja viski on namia!

Pin Ionin kanssa ollaan oltu studiossa äänittämässä pari biisiä ja miksaus on huomenna. Tarkoitus olisi saada pitkäsoitto kauppaan ensi vuoden alkupuolella. Katsotaan, mitä tapahtuu. Otettiin Makkosen Vesa soittamaan kitaraa ja laulamaan stemmoja pari kuukautta sitten ja valinta vaikuttaa oikealta. :-)

Toinen koira nimeltänsä Tuikku tuli taloon viikko sitten ja se on ihana, kuten arvata saattaa. Paljon sosiaalisempi tapaus kuin Vappu.

Pari viikkoa sitten ostettiin grilli ja sitä on myös tullut käytettyä.

Urut meni vaihtoon. Nykyinen lähtee Sea Sound Studioille ja ensi viikolla puolestaan East Bernardin kyläkirkosta lähtee ihka-aito Hammond C-3 ja Leslie 22H matkalle kohti Helsinkiä. Tosta ei enää urut sitten vaan parane, että ehkä pitää ruveta gaasuttelemaan jotain muuta sen jälkeen.

Tänään vietämme Simon kanssa poikamiesiltaa ekaa kertaa varmaan vuoteen. Satuttiinpa kerrankin samalle paikkakunnalle ilman erityisempiä suunnitelmia kumpikin. Ostin kilon lihaa ja punkkupullon, joten perinteishenkinen illanvietto on luvassa.

Kesäloman alkuun on reilu kuukausi ja tällä kertaa tarkoitus olisi ehtiä ainakin vähäksi aikaa purjehtimaan sekä viikoksi bändin kanssa Puolaan kiertueelle. Saa nähdä mitä tosta kaikesta tulee.

Jep.

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 07.05.2007 04:35

saattaa olla että oon just riipaisemassa ihan vitun kovaa känniä tänään!

Lisätty matkaviestimestäTorstai 03.05.2007 21:51

PORT ELLEN!!!

Lisätty matkaviestimestäTorstai 03.05.2007 21:50

en tiiä mitä sanoisin, paitsi et olut on hyvää :D

Lisätty matkaviestimestäKeskiviikko 02.05.2007 19:42

maisemapornohan se!

Lisätty matkaviestimestäKeskiviikko 02.05.2007 19:26

skotlanti ok!