IRC-Galleria

Duunia ja harrastamistaMaanantai 03.10.2005 01:59

Tulipa asennettua hieman monitorointisysteemejä ja purettua Heikin styrkkarista konkat pois. Tällä viikolla on kyllä tuo styrkkariprojekti perkele saatava kondikseen, kuten myös Gustavsonin urku. Sen jälkeen on pakko keskittyä yhteen jo aivan liian kauan vaiheessa olleeseen kitaravahvistimeen, pariin mikkietuseen, tuohon periaatteessa-jo-valmiiseen styrkkariin (muutama pieni viilaus vielä) sekä Bellin stereoputkistyrkkarin modifiointiin.

Olis myös kiva joskus saada tuo Mu-tron III -autowahi ja pari syntikkaa korjattua sekä asennettua tohon Hammondiin perkussio ja recapata koko urku. Niin, ja kanssa pitäis duunata yks chorus, pedaalipoweri ja Leslie-puolellakin olis vaikka mitä jännää tulossa.

Että olis näitä elektroniikkaprojektejakin tässä, kun vaan ehtis tekemään. Saakeli sentään kun on niin paljon bittiduunia ettei oikein mahdu aikatauluun nämä harrastehommat. :/

Aijoo, sen verran siivosin että tiskivuori tuli valloitettua ja pari koneellista pyykkiä pestyä. Imuroida pitäis, mut taidan jättää sen huomiselle ja mennä nyt unille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.