IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli
Luin juuri läpi sekä Super Salmiakki, että Pantteri salmiakkiaskien tuoteselosteet. Niissä ei ole mainintaa laksatiivisesta vaikutuksesta. Tästä voinemme vetää johtopäätöksen, että kannattaa syödä kotimaista salmiakkia niin ei tule kiirus vessaan. Ainakin toistaiseksi Suomi-Ruotsi peli on 2-0.

Kerrottakoon tässä yhteydessä (oiva aasinsilta) myös, että viime lauantaina aloin krapulassa ihmetellä kaverini kanssa että miksi pantteriaskissa on leopardin kuva? Koska emme itse löytännet ratkaisua, soitin Korkeasaaren ajatuksena penätä heiltä selitys moiseen outouteen. Onko kyseessä kentien sama kissalaji vai painovirhe vuodelta 1965? Eivät vastanneet puheluuni. Siat.

Tästä suivaantuneena kaivoin Nokian E70:n taskusuta ja googletin. Uskokaa tai älkää, Leopardi ja Pantteri ovat sama eläin! Tsekatkaa vaikka: http://www.tunturisusi.com/kissat/leopardi.html Meitä on kusetettu! (tai ainakin mua oli). Nyt kun tiedän tämän, minua enää askarruttaa, että onko olemassa lumipanttereita ja mustia leopardeja? Pienenä lumileopardi oli yksi suosikeistani Korkeasaressa, nyt en enää edes tiedä että oliko se oikeasti leopardi vai pantteri. Tiesittekö muuten että mustallakin pantterilla on täplät?

Tämän kertanen lähetyksemme päättyy tähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.