IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

I am sailing!Tiistai 15.05.2007 01:36

Kauden ekat purjehdukset takana. Vetta satoi ja kaikki meni enemmän tai vähemmän miten sattuu, etenkin spinnumanööverit. Osasyynä varmasti se, että yksi vakiogasteistamme on Omanissa ja joudumme turvautumaan täksi viikoksi varagastiin joka ei ole koskaan ollut edes koko veneessä :) No, hieman sekoilua etc. mutta mikä tärkeintä, kaikki paikat kestivät.

Huomenna luonnollisesti ekat kisat nyt kun on jo treenattukin 2h :) Valitettavasti lupailevat huomiselle iltaa kohden kovenaa tuulta, pitäisi nousta yli 10m/s joka alkaa olla meille aika rajalla. No, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Tsekkasin vielä sade-ennusteen, aika kovaa ropinaakin näköjään luvassa. Ah, sitä purjehduksen ihanuutta. Naama suolassa, sormet umpijäässä mutta kaikkien sadekamojen (pitäisi ostaa paremmat) alla törkeä hiki.

Vapiskaa muut, me tulemme!

Edit: Veneestä puuttuu yhä vindexi jota emme ehdi kiinnittää ennen kisoja. Lisäksi uusi väärin leikattu keulapurje lähti tänään takaisin neulomoon Turkuun josta se kyllä luvatiin takaisin vielä ennen huomisia kisoja. Saas nähdä mitä tulee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.