IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli
Noniin.... tänään on jo puucee maalattu, saunan ovi korjattu jne.... perus kesää. Sauna lämpiää, nyt on aikaa kertoa lomapäivä nro 1 tarina... Tämän päivän tarinaan kuuluvat minä, eli IsoVeli (V), PikkuSiskoni (S), siskoni työnantajayritys (C), kaksi vakutusyhtiötä - siskoni auton vakuuttaja (A) ja paikka jossa omat vakuutukseni ovat (B). Lisäksi joku vi*un landecity (X), en tiedä onko kaupunki vai kunta. En välitä. En mene toiste. Paska mesta.

Kävin tänään päivällä hakemassa landelle uutta varaston oven lukkopesää kaupungista (X) koska varastoa ostettaessa annettiin aikoinaan mukaan väärät avaimet jotka eivät tietenkään sopineet (!) oven lukkoon. Vi*un landet!

Sain asiani hoidettua tässä persreikäcityssä (X) ja sain uuden lukkopesän ilman korvausta. Marssin uuden lukon saatuani tyytyväisenä uusi lukkopesä kädessäni siskoni (S) autoon. Siskoni (S) sai upouuden työsuhdeauton tammikuussa. Hän lähti 3 pv sitten kuukaudeksi lomalle Australiaan ja jätti autonsa minulle. Purin lukkopaketin autossa, tarkastin että kaikki oli siellä (kaupungin/kunnan X tyyppeihin ei ole luottamista) ja laitoin pakin päälle. Peruutin viistoparkista ulos kadulle kuten aina ennenkin. Ainoa erotus edellisiin kertoihin oli se, että kuskin takana oleva sivuikkuna räjähti sisään. Vitullinen säikähdys, hetken ihmettely (lähes kakka byysassa säikähdyksen takia) ja sitten toteaminen että takasivuikkunan kohdalla on joku vitun valotolppa.

PERUUTIN PUOLI AUTOA PÄIN JOTAIN VI*TUN TOLPPAA!!

Nousin autosta ja totesin että onneksi ei tarvitse vaihtaa 'kuin' puoli kylkeä 5kk vanhasta autosta.

Ainoat osat jota ei tarvitse vaihtaa ovat vasen etuovi sekä vasen etulokari. Muuten menee kaikki kyljestä uusiksi. Teippasin ikkunan jollain muovilla umpeen ja ajoin landelle. Vitutti. Join konjakkia. Vitutti silti.

Seuraavaksi vuorossa (tuhannen vi*un huudon jälkeen) soitto siskoni autosta löytyneeseen vakuutusyhtiöön (A). Vakuutusyhtiö otti chillisti. Ilmoitti että kaikki ok, aja auto huoltoon kunhan vaat saat luvan auton omistajalta eli siskoni (S) työnantajalta (C). Soitto siskoni (S) työnantajalle (C) tuotti epälupaavan tuloksen. "Jos annamme vahingon mennä kaskosta, putoaa firmamme bonukset kahdeksi vuodeksi ja se näkyy suoraan firman tuloksessa koska kulut kasvavat... Voit siis joutua maksamaan kaiken itse..."

Vitu**ista kiroamista.... ihmettelyä.... Luuri kiinni. Konjakkia ja kaljaa. Kohta tulee soitto siskoni
(S) työnantajalta (C) joka oli jutellut heidän yhtiön (C) vakuutusmeklarin kanssa. "Koitappa saada kulut menemään sun (V) omasta vakuutusyhtiöstä (B) , kai sulla joku koti-, matka- tai vastuvakuutus on...". No on tietty. Soitto omaan vakuutusyhtiöön (B) jossa ensin yhteys vastuuvakuutukseen. Sieltä ilmoitettiin että "koska auto on luovutettu käyttöönne, raukeaa vastuuvakuutus kohdan 4.2 mukaan...". Seuraavaksi yritys että "Entäs kotivakuutus?". "Ei käy, koska kotivakuutus ei korvaa muualla vakuutettuja esineitä" (=autoa!). Sitten vielä viimeisenä yritys matkavakuutuksesta (koska olen landella yli 50km päässä kotoa eli matkavakuutus on voimassa). Sieltä taas ilmoitettiin että "Auto ei ole suoranaisesti mikään matkatavara..." ja tämän takia matkavakuutuskaan ei korvaa. Näin siis vakuutusyhtiöni (B) jätti minut (V) oman onneni nojaan. Toistaiseksi se on aina ollut hyvä yhtiö (B), kaikki on pelannut enmmän kuin hyvin. Nyt onni on ehkä kääntynyt... Tällä kertaa maksajaksi joutuu ehkä peruutuskyvytön isoveli (V).

Seuraavana vuorossa oli taas soitto siskoni (S) työnantajalle (C) ja sopimus että soitan huomenna stadiin palattuani ja kustannusarvion saatuani että mitäs tehdään. EI TODELLAKAAN NAURATA. Voi tulla vi*un kalliiksi.

Siskoni (S) työnantaja on asianajajatoimisto jota vastaan järjestelmäasiantuntijan (V) on tunnetusti hyvä taistella jollain säälittävyyspointilla. En (V) osaa mitään kieroja lakitekstejä niin kuin te!!! Antakaa armoa... Pliiiiiiiiiiis! Olen sentäs ajanut 14vuotta autoja ilman kolhuakaan. Alla varmaan 100 (?) eri autoa + ehkä joku ~20 isoa jäteautoa (aina kun AKT:n vellipersepullakuskit lakkoilee niin tosi nörtit ajaa paskaa kaupungilla Helsingin pelastamiseksi).

VITTU!!

Nyt olen syönyt, sauna on lämmin ja on konjakkia, punkkua ja bisseä. Taidan mennä sinne saunaan. Katsotaan huomenna uudestaan.

ps. Sisko (S), jos luet tämän (?), niin älä ole hädissäsi. Soita mulle, kaikki on hyvin. Autosi odottaa sinua ehjänä lentokentällä nöyrän kuskin (V) kanssa kun palaat.


-V-

edit: tässä kuva: nemo-5

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.