IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Torstai 08.05.2008 17:01

eilen maalasin makkarin seinät violetiks ja kuvioin ne.. tai siis maalattiin pojun kanssa, kun se kuviointimaali pitää vetää eka siihen pohjalle ja heti perään kuviointitelalla perään. Oli muute nupea kuviointitela.. muovipussi veetty vähän kierteelle normitelan päälle :D Jännää miten tuo seinien maalaaminen muuttaa huonetta. Ku laitto tummat seinä niin näytti toisaalta kapeemmalta, mutta toisaalta taas korkeemmalta se huone. Vielä ku vetää rajaukset ja sit päätyseinän uuestaan valkoseks niin se olis maalattu ja sais alkaa laittaan lattiaa. En nyt ollenkaan väitä, että tulis kiire.. muuten vaan :D Tänäänkään ku ei oikeen ehhi mitään tekemään, kun on muita pakollisia hommia tehtävänä.

Äippäkin tulee käymään. Lupas ottaa mun verhokankaat, että voi ommella niistä jotain. Saas nährä millaset tulee.. Jotain paneeliverhoja olis kova yritys saada aikaseks.


Kullä mun elämä on niin mielenkiinnotonta, kun en enää mistään muusta pysty puhumaan, kun remppaamisesta ja sisustamisesta. Mutta sitä mun elämä nyt vaan on :-p

Mut nyt pitäis vissiin taas alkaa tehhä töitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.