IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 13:29

Viikonloppu vilahti taas lujaa ohitse.. perjantai meni työn merkeissä tiimipäivässä ja piipahdin myös vanhan projektin puitteissa Helsingissä kääntymässä. Sitten palasin pikapikaa syömään Tampereelle firman piikkiin ja siitähän se ilta jatkuikin sitten.. Käväisin Millan siivellä Love hotellin avajaisissa.. lisänesteytys takasi sen, että lähdin kohtis ajoissa kotia sieltä.

Lauantai meni sittne aika kesysti ja oli koko päivän kohtuullisen saamaton olo. Käytiin kaupoissa ja sen jälkeen kokoilin 1000 palan ankkapalapeliä, kun Esa kokoili laminaatinpaloista vähän isompaa palapeliä makuuhuoneessa. Mutta se oli kuulemma paljon helpompi, koska siin oli vähempi paloja ja niitä oli helpompi yhdistellä toisiinsa... Noh.. lauantaista ei siis jäänyt paljon kerrottavaa jälkipoville.

Eilinen meni oikestaan kokonaan Pälkäneen eri kulmilla. Käytiin mun porukoilla ensin ja yllättäen isotädit ja täti pöllähti kylään, niin ne onnistu näkemään Esan.. Pompittiin hetki trampoliinilla.. Ei siis isotätien kanssa, vaikka kovin koitin houkutella vaan Hannun ja Esan. Esa potkas valmiiks kipeen jalkansa taas kerran johonkin ja konkkaili sillä sitten.. mä taas onnistuin kiskaisemaan kyynärpääni johonkin, joten käsi meni vähän epäkuntoon. Äiti oli saanut mun puuverhot ja tyynyt valmiiksi ja vielä jonkun pöytäliinankin.. Loppupäivä vietettiin Esan porukoilla, jossa oli ihanan rauhallista meijän kotona olleen 11 hengen seurueeseen verrattuna. Illalla ei tehty juuri mitään.. Paitsi siirrettiin sänky makuuhuoneeseen ja saatiin ankkapalapeli valmiiksi. Mikä siis tarkoittaa sitä, että tällä viikolla on huiman paljon hommia ennen lauantain tupareita, jolloin kaikki muka pitäis olla kunnossa.. :-p

Mutta jos jatkelis työpäivää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.