IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 13:03

Ääh.. kamera on Kangasalla, nii ei saa lisäiltyä tänne mitään kuvaavia kuvia.. mutta ans kummää kerron. Nyt on siis makuuhuoneessa kaappi, kun saatiin vihdoin haettua. Tosin ne liukuovet pitää vielä asentaa. Sit sinne pitäis vielä laittaa himmenninkatkaisija ja osa jalkalistoista. Muuten se alkaa pikkuhiljaa muodostumaan itsensä näköiseksi.. Eilen makailin siin sängyssä ja tuli tosi hyvä fiilis ku kattelin niitä violetteja seiniä siin.. kun se näytti niin omalta.. <3

Olkkarissa aloin laittamaan äipän taiteilemia verhoja paikalleen, mutta hirviömäinen ikkunalauta esti moiset puuhat. Täytynee koittaa napata se tänään irti. Viikon niksipirkkavinkki on, että vanhoista puusälekaihtimistä saa oivalliset ylätuet ja alapainot paneeliverhoihin..

Eilen ei muka saanut yhtään mitään tehtyä, ku oli ihan tuskanen väsy. Ja tuntuu, että vaikka kuinka paljon kantais tavaraa paikoillensa, niin ei se homma edisty. On kirjoitettu pitkä lista juttuja, mitä asunnon eteen pitäis tehdä ja päivän päätteeks ei tullut montaakaan asiaa vedettyä yli. Mutta pakostihan siellä jotain tapahtuu kuitenkin. Eikä kaikkia asioita oo kirjattu listaan. Tavarat alkaa pikkuhiljaa löytää paikoilleen, kun säilytyskalusteet saa pystyyn. Kirjahyllyjen vieminen makkariin antoi tilaa viedä parvekkeen pöydän oikeaan osoitteeseen ja toisaalta taas iso kasa laatikoita tuli tyhjennettyä sinne kirjahyllyihin. Alkaa olla tilaa tehdäkin jotain. Aika kaukana silti ollaan valmiista ja tuparit on lauantaina. Keittiö ei oo lähelläkään valmista. Mutta ehkä se ei oo sitten niin justiinsa..

Tänään on kuoropäivä eli remppavapaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.