IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 03.01.2011 09:52

Haa! Me muutettiin tähän asuntoon. :) On kyllä ainakin tilaa. Hieman kyllä ahdistaa toi rahapolitiikka, mutta jos tää tästä..
Vesa lähti juuri töihin ja mä järjestelen paikkoja kotona. Jos vaikka tällä kertaa sais ajoissa tavarat omille paikoilleen. Ihan hyvässä mallissa tää kyllä jo on. Vesa laittelee tänään hyllyt seinille, niin pääsee kylppärin järjestää ja olkkariin saa nuo miljoonat dvdt paikoilleen.
Sanoin äidille, että torstaina kun he tulevat käymään, asunto on jo laitettu. Eli pakko on siihen mennessä järjestellä. Mut hyvällä aktiivisuudella tää on tänää jo, viimeistään huomenna kunnossa.

Huomenna mulla on työhaastattelu! Ihanaiseen viikonloppuduuniin siivoomaan ravintoloita <3 ihan paska duunia, mutta se on silleen hyvä, että se on vain joka toinen la ja su kuusi tuntia päivässä+ sunnuntailisät. Jos vaan saan sen paikan, vähä epäilyttää... mut saa nähdä. Ainakin pääsin haastatteluun. Se varmaan sit törkkää mut ens viikonlopuks töihin. Mut ainakin saisin rahaa siitä vähän lisää. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.