IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 07.01.2011 18:55

Jeeeee! Tää vuosi alkaakin oikeastaan oikeinkin hyvin. Asunto ollaan saatu jo oikeastaan kondikseen, vielä jos miehenkörilääni saisi hyllyt asennettua kylppäriin, niin saisi sinnekin tavarat järjestettyä. Muuten kaikki onkin jo omilla paikoillaan. :) Eli hyvin kulunut viimeinen lomaviikko...
Mutta niin sitten siihen itse asiaan: soitin tänään itse kysyäkseni uutta työhaastatteluaikaa, koska ensimmäinen aika jouduttiin perumaan. olin juuri tullut suihkusta ja aamupalan vetässyt naamariin, niin sieltä sanottiin, että pääsisitkö nyt heti, että tunnin päästä meidänkin pitää täältä lähteä... mikäs siinä, äkkiä vaatteet niskaan, hiukset kuivaks, meikit oli loppu, yritin taiteilla jotenkin ne meikkivoiteen jämät riittäväks koko naamaani ja samalla etsin työtodistusta edellisesta siivoustyöstä. kaikki nämä vartissa ja oltiin jo autolla. ja ha, sain sen paikan!! eli siivoan ravintoloita joka toinen la ja su. mulla on kolme ravintolaa, jotka ei ainakaan pitäisi olla mitään räkälöitä, ainakin niissä käy ihan siistiä, fiksua porukkaa... aivan mahtavaa! :)
(kuukauden päästä kiroan, että miks vitussa mä tällästä duunia edes hain...) no ei nyt sentään, kyllä mä veikkaan, että kyllä sitä tekee. mun mielestä se on tosi hyvä, kun se ei ole kuin joka toinen viikonloppu, niin saa ihan oikeasti pitää vapaatakin. :)
Nyt tästä vielä puuttuis, että Vesakin sais toisen työpaikan, niin mä korkkaisin tuolta tuon viimeisenkin shampanjan! (minä kun en ihan tosta noin vaan aitoja shampanjalahjojani availe, ne on saanu siellä pari vuotta seistä ja odottaa sitä oikeaa hetkeä)
mutta ai että, mä oon tyytyväinen itseeni nyt :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.