IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.02.2011 18:52

Piu!
Nyt olen jälleen raskaana<3 viikkoja tänään tasan seitsemän. Jännittää kovasti pysyykö pieni tällä kertaa matkassa loppuun asti. LA olisi 21.9, eli siukun syntymäpäivänä sekä hänen kihlajaispäivänä. (:
vielä olisi viisi viikkoa odotettava, että olisi maagiset 12 viikkoa mennyt ja voisi huokaista helpotuksesta.
vasta 14. päivä on eka neuvola, en tiedä ultrataanko siellä, vai joudunko odottaa vielä pidempään.. tää on vain niin tuskaista. luulin jo lauantai-iltana että taas se menee kesken, mutta maanantaina ei ollut enää minkäänlaista vuotoa, joten uskallan taas olla toiveikas.
Vesa on kyllä kovilla, mieli on niin herkässä, ettei koskaan. Ei ole ihme, jos ovia paiskotaan ja tavaroita lentelee ja minä itken joka ikisestä asiasta. :D samoin tämä rasittava jatkuva väsymys alkaa jo käydä hermoille. mitään muuta en tekisikään, kuin nukkuisin. pahoinvointia on myös hieman, mutta vain hieman. silloin, jos en ole syönyt ja verensokeri on alhaalla. hedelmät menevät silloin, oikea ruoka vain puoliksi väkisin. Onneksi en sentään ole oksennellut, enkä usko, että niin pahaksi tämä edes menee.
Vesan perhe ei tiedä, eikä munkaan. Siukulle piti kertoa heti viikon jälkeen plussaamisesta. (:
Ajatukset kyllä ailahtelee jälleen laidasta laitaan. Välillä on kyllä sellainen olo, että mihin helvettiin mä oon itseni taas laittanut?! Mut suurimmaks osaks oon kyllä onnellinen, vaikka ei vielä vain oikein uskalla täysillä alkaa iloitsemaan, ettei sitten pety. Vaikka petyn kyllä silti, jos keskenmeno tulee ja se tulee olemaan kyllä varmaan entistä raskaampaa toistamiseen.
mutta yritän olla huolehtimatta liikaa. odotan vaan, että aika menee nopeasti ja pääsisin sinne ultraan! yksityiselle voisin mennä vaikka heti, sydän on tällä viikolla alkanut lyömään, mutta maksaa kyllä niin paljon, että yritän jaksaa odottaa ihan siihen ilmaiseen. (:
syön kyllä mahdollisimman terveellisesti, hedelmiä hedelmiä hedelmiä, kalaa myös mahdollisimman paljon, maitoa vähintään puoli litraa päivässä, kunnon d-vitamiinit päälle.. paprikaa piti myös ostaa ja syödä, vaikken edes tykkää siitä. Mutta siinä on foolihappoa, joka on todella tärkeä pienen aivojen kehittymisen vuoksi :D
eiköhän tää tästä. (: Vesakin on niin onnellinen<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.