IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 25.03.2011 17:41

15. raskausviikko lähteny käyntiin. Kylläpä on toisaalta mennyt aika nopeasti. vaikka joskus tuntuu, että aika ei liiku mihinkään ja syyskuuhun on vielä ikuisuus. mut kuukauden päästä ollaan jo puolessa välissä raskautta!
Tänään oli toinen neuvola ja sydänäänet kuunneltiin ekan kerran, ja tullaan tästä eteenpäin kuuntelemaan joka neuvolakäynnillä. siellä se sydän hakkas hirmuista vauhtia, syke oli noin 155! ja potkuja kuulu myös aina välistä. odotan jo, että millon itse alkaisin liikkeitä tuntemaan...
eli kaikki hyvin edelleen, myös muutama viikko sitten ultrassa oli kaikki hyvin. silloin sitä olisi voinut katsella vaikka koko päivän, meidän pikkuista<3 on se uskomaton kokemus ja tunne, kun näkee oman lapsensa ensimmäistä kertaa. ja nuo sydänäänet... taas sai voimia ja uskoa siihen, että todella siellä masussa on joku, ja kaikki on niin kuin pitääkin.
en malta odottaa syyskuuhun! että saadaan se meidän oma pieni syliin. miten ihana näky se on, kun Vesa saa lapsensa ensimmäistä kertaa isoille käsivarsilleen ja pääsee kylvettämään ja vaihtamaan vaippaa <3

tänään mennäänkin jo Joutsaan katselemaan joskos tutulta löytyisi kasa pienen pieniä bodeja, leluja, lakanoita pinnasänkyyn, itse pinnasänky! apua, illalla meillä voi olla kasa lastentarvikkeita täällä!
:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.