IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 08.08.2011 21:34

nyt lähti jo elokuun toinen viikko käyntiin! ei hitto, että aika taitaa mennä jo liian nopeasti!
hieman nyt ottaa vain koville, kun kyllä sitä rahaa on tulossa, mutta liian myöhään koko ajan... kaikki laskut ehtii erääntyä... murrrr. yritän ottaa rennosti. ei kai se sitten haittaa, kun tuntuu, että olen ainut ketä haittaa maksaa laskuja myöhässä. olen sitten varmaan väärässä.

käytiin lauantaina keskussairaalalla tutustumiskäynnillä. siis synnytysosastolle. ihan paska sekin oli. ensinnäkin, puoltoista tuntia jotain helvetin luentoa synnytyksen eri vaiheista, mitä ollaan käyty jo perhevalmennuksessa. no, ainut hyvä juttu oli se, että sain vähän paremman käsityksen eri puudutuksista. siihen se sitten jäikin. luennon pitävä kätilö oli jotenkin kamalan ärsyttävä, kun sanoi, että ensisynnyttäjät ponnistaa puoli-istuvassa asennossa ja nää muut asennot onkin sitten uudelleensynnyttäjien juttuja! perkele, koko aika neuvolassa, perhevalmennuksessa, kirjoissa puhutaan ja käydään läpi eri asentoja. enkö minä nyt saakaan päättä missä asennossa haluan lapseni maailmaan punnertaa!? olin ajatellut kokeilla sitä synnytysjakkaraa, ja aion kokeilla muitakin asentoja jos haluan perkele! ei se kätilö voi mua yhteen asentoon lukita, jos se ei minusta hyvältä tunnu. onneksi keskiviikkona on neuvola, pääsen kertomaan tästä neuvolassa, että voiko oikeesti olla näin tökeröä. samoin mainitsen siitä, että tämä kätilö itse sanoi, että kyllähän sitä pitäisi jälkikäteen synnytyksestä keskustella äidin kanssa, mutta käytännössä se ei onnistu, kun kaikilla on niin kiire. voi ziisus. arvaa, onko kivaa enää mennä edes synnyttää, kun tuli noin negatiivinen olo koko paikasta. minä kun ajattelin, että siellä mennään äidin ehdoilla hyvin pitkälle ja tarjotaan eri vaihtoehtoja, niin paskat. huoh. raivostuttavaa. jos kätilö ei sinne sitä jakkaraa minulle tuo, kun pyydän, niin.... sit se tuo sen väkisin!
mä niin toivon, että mun kohdalle osuis joku kiva ihana kätilö. sit ku synnyttäisin vielä yöllä niin saisin hyvässä lykyssä pitää koko synnytyksen ajan saman kätilön. mun tuurilla synnytän alkuyöstä ja siinä on sitten 10 tuntia mulla vuorossa joku hapan vanha haahka.
ja olisi kiva ja toivottavaa, että joku neuvoisi miten sitä lasta imetetään, jos siihen pystyn. ja neuvoisi muutenkin. oonhan mä lapsia ja vauvoja hoitanut, mutta onhan se nyt ihan eri asia omaa vastasyntynyttä hoitaa. oon varmaan ihan tumpelo koko asiassa. mua on esim. varmaan kaks kuukautta stressannut ja mietittänyt, että miten paljon sille lapselle nyt pitää pukea päälle missäkin lämpöasteessa. jos syyskuussa on 10 astetta lämmintä, niin mitä hitsiä osaan pakata kotiintulovaatteiksi. entä jos lämpöasteita onkin vaan 5 tai 3, pitääks sit ottaa vielä yks vaatekerros lisää??
vauvanhoito hallinnassa ja sillee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.