IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 12.08.2011 12:41

taas uusi raskausviikko lähtenyt käyntiin. enää alle kuusi viikkoa laskettuun aikaan! :) <3

oon kyllä ollut niin hermoheikkona, kun kaikki asiat raivostuttaa. en viitsi nyt sen enempää alkaa erittelemään ketkä ja mitkä asiat raivostuttaa, mutta en ymmärrä, miten jotkut ihmiset vaan voivat olla niin saatanan lapsellisia ja tahallaan ärsyttäviä, ihan niin kuin aikuisenakin. ja jotkut taas tekee elämästään ihan tahallaan helvetin vaikeeta, ihan varmasti vain sääliä hakeakseen. sitä ei kyllä tipu enää keneltäkään.

Äiti soitti ja pyysi mut Hämeenlinnaan viikonlopuksi, kun Vesa lähtee viettämään ns. viimeistä mökkiviikonloppua poikien kanssa. Kun sitten tulee vauva ja se vie kaiken ajan sitten. :) olin kyllä ajatellut olla ihan kotona, kun Vesakin jo ehdotti alkuviikosta, että menisin Hämeenlinnaan. mutta kai sitä on nyt mentävä, kun itse äiti soitti ja kysyi. onhan se ehkä kivempi siellä olla, kuin yksin kotona. ja ainakin saan ajatukset ehkä vähän syrjemmälle pariksi päiväksi. :) ja äitikin sitten vielä ehtii nähdä minut yhtenä kappaleena. vaikka musta kyllä tuntuu, ettei tää ennen laskettua aikaa synny. vaikka mistäs sitä tietää. se on yks kaunis päivä tai yö ku supistukset alkaa ja sit se on menoa!
mutta siis luvassa viikonloppu Hämeenlinnassa. täytyy saada tänään sitten hieman siivottua asuntoa, niin on superkiva tulla sunnuntaina kotiin, kun on niin siistiä. :P

mun öistä ei enää meinaa tulla mitään. se ei ole enää alaselkä, mikä särkee, vaan se alkaa olee kohta koko perkeleen selkä! sitä särkee kyllä koko ajan, mutta päivisin se ei ole häiritsevää eikä sitä edes niin koko ajan huomaa, mutta öisin. enää ei auta mikään asento. paitsi jälleen taas tänä aamuna kaksi isoa tyynyä mahan alle ja nukuin perse pystyssä. :D oikeasti, se on ainut asento, missä pääsin eroon siitä saatanan särystä. toinen mikä on ärsyttävää öissä on se, että on ihan kaamea vessahätä, yleensä sen huomaa vain siitä, että alkaa alavatsaa painaa ikävästi ja tuntuu inhottavalta, mutta kun en saa itseäni raahattua vessaan niin en saa. senkin takia vain pyörin kaikki yöt :D vaikka oikeasti mielestäni olen nukkunut sinänsä yllättävän hyvin vielä tähän asti. uni kyllä maistuu, helposti nukun 12h yöunet ja päivällä parin tunnin päikkärit päälle. mutta täytyyhän sitä varastoon vähän unta saadakin, kohta ei nukuta kuin kahden tunnin pätkissä jos sitäkään..

rv 34+1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.