IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 17:03

Äitini sai mut vaihteeks mailillaan hyvin surulliseksi, mikä on hyvin epätavallista, koska
yleensä äidin mailit saa mut ärsyyntyneeksi, pettyneeksi tai huvittuneeksi,
mutta nyt maili oli vaihteeks tosi surullista luettavaa.
Kun avasin mailini, niin en tietenkään edes otsikosta osannut päätellä, et mun ei ehkä oo hyvä lukea sitä mailia koulussa. Rupes ihan kympillä itkettää.

Miks meidän pitää kasvaa isoiksi? Ja miks ympärillä olevien ihmisten pitää vanheta niin nopeasti?
Mä en halua menettää mun ainoaa mummoa vielä. Ei se vaan voi vielä häipyä mun elämästä, mä en suostu siihen! Ei kaikki voi olla lopun alkua :/. Mitä sitten kun ei enää olekaan mummolaa :/, mä en ole varautunut tähän..<itku>
Nyt sitä kelailee vaan menneitä ja sitä et olen laiminlyönyt mummolaa, koska olen kuvitellut kaiken olevan ikuista (mä en halua et asiat muuttuu). Mun ois pitänyt kesälläkin käydä useammin. Mä aina kuvittelin et mummo ois elämässäni paljon kauemmin. Ajattelen kauhean itsekkäästi tyyliin: mummoni ei ehdikään sit nähdä sitä ja tätä, mitä olisin halunnut sen näkevän, olevan osa elämääni paljon kauemmin.
Ei se saa luovuttaa.

Mut jos mä olen jo näin surullinen, et nenäliinapaketti kuluu kivasti, niin voin vaan tuskin kuvitella miten surullinen äitini on.

*koettaa ryhdistäytyä ja ajatella positiivisia asioita, kuten huomista ruotsin koetta*Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.