IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

PlahPerjantai 21.12.2007 20:15

Kotona - viimeinkin <kieli>.
Kivasti ehdin bussiin juuri ja juuri. Muistin jostain syystä bussin lähtöajan HIEMAN väärin
ja sit bussi meinäsi ehtiä lähteä nenäni edestä. Toisaalta jostain syystä asia ei olisi mua edes harmittanut. No bussimatka meni taas ah_niin_unisissa fiiliksissä. Mulla ei ollut ees musaa :P.
Onneks kaikki puheliaat ihmiset häipyivät alkumatkasta veks. Toisaalta "nukuin" taas onneni ohi eli missasin pysäkkini! Ja sain kuulla siitä :P. Ei oo kyllä mun vika et eräiden pitää asua jossain hemmetin kuusessa, jonne kukaan muu ei koskaan jää! Ja bussikuskikin kehtas kans vielä väitellä kanssani tyyliin: "kyllä sun pitäis nähdä se pysäkki, sehän on sentään ainoa valaistu pysäkki täälläpäin". Ja hitot! Ne katuvalot on tasan yhdellä puolella tietä, joten se ei paljon auta, jos satut istumaan sillä pimeällä puolelle :P. Ja minähän en ole sokea!
Toisaalta erittäin v-mäistä bussikuskeilta et ne kyllä jaksaa kesäisin kuulutella pysähdyspaikat,
mutta talvella ne ei kyllä tee sitä, siis silloin kun siitä asiasta ois kerrankin hyötyä! Jokainen nyt kesällä pongaa pysäkkinsä vaikka kilometrien päästä. Daa.
Alan inhota bussiliikennettä kotisuunnalle!! Mulle on jääny takuulla joku trauma jo asiasta xD

Oikeesti teki niin mieli hypätä takaisin bussiin joka olisi palannut Kuopioon.. Porukat on niin argh.
Onko kotiin palaaminen aina näin vaikeeta? Ja mun pitäis kestää täällä se viikko (let's see kestänkö) Tyyliin: "mitä sulle kuuluu? kerro nyt". Hajoilen. Olen epäsosiaalinen, ja erittäin ärsyyntynyt taas siitä ettei läppärini wlan pelitä et voisin sulkeutua vaan huoneeseeni sen pariin. Porukoiden kone on jotain niin hidasta ja raivostuttavaa!!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.