IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 13:55

"Syy on selvä, minä en
Syy on hävinneiden palojen
Muistipalapelien.."

Neiti jaksoi sittenkin raahautua Stam1naan <tuuletus>. Tulipas tuo street bar viimeinkin sit nähtyä.
Täytyy sanoa, että tiivis tunnelma ja hyvä meininki oli, vaikka kyllähän neidin mielestä bändi ehkä sittenkin on enemmän edukseen sillä isolla lavalla. Hyrden välispiikit oli taas niin koomisia, ja herra kehtasi vielä tunnustaa et oli harjoitellut niitä xD. Hyrde hehkutti Kuopion naiskauneutta "naiset on kauniita..koska teillä on rinnat!" <virne>, jutteli hobiteista, unohti spiikkinsä pointin ja muuta hauskaa x). Heviletit heilui taas niin mahottomasti. Kaikankin letti oli kasvanut sitten viime näkemän. Harmitti snadisti et jäin hieman liian kauas tsekkii keikkaa, etten sit jaksanut ees yrittää ottaa huonoja kuvia :/. Pexikin näytti niin coolilta lavalla hello kitty nauhoineen ja noitahattu päässä :'D. Bändin valot oli vähintäänkin mielenkiintoiset, niissä oli kummasti jotain tuttua :D. Biisilista oli ihan jees, parani loppua kohden tietenkin. Helmet viimeisimpänä.
Neiti piti niin keikasta, että harkitsee jo eksyvänsä Stam1nan keikalle uudelleen..(ja mieluiten tietenkin ennen kesää/kesän loppua, tyyliin malttaako sitä muka venailla jotain kuopiorockia)

Keikan jälkeen selvittiin streetistä pois ja Henkka kutsui (vaikka sen ei ois pitänyt kutsua).

Varsin mukava pitkä perjantai, joka ei todellakaan tuntunut pitkältä :D, kiitos hyvän seuran.
Niin ja neiti sai Hyrdeltäkin vastauksen mieltään askarruttaneeseen kysymykseen. Nice.
Hyrde teki taas hauskoja huomioita: "sulla on piilarit, onko? Näytä onko!" <- Ja neiti sit pyöritteli silmiään niin et Hyrde varmasti näki et ne on piilarit xD. Hyrdestä oli varsin ristiriitaista, kun neidillä oli risti kaulassa (ainahan se on) ja paidassa luki: "what the woman wants she gets". Neidistähän asiassa ei ole mitään ristiriitaista :'D.

Oli muuten jännä olla pitkästä aikaa Henkassa. Niin paljon tuttuja kasvoja taas näki. Neiti pystyi välttämään vaihteeksi tanssilattiaakin :D, ei jammailuttanut. Baarimikon kaa läpän heittäminen sai neidin taas muistamaan miksi Henkassa on niin mukava käydä. Se palvelu pelaa ja varsinkin eräs ihana baarimikko saa aina neidin hymyilemään :)

Sit voidaan vielä arvuutella, että joiko neiti a) liian vähän, b) sopivasti vai c) liikaa.
Kukkaro kertoo varmaan omaa tarinaansa asiasta xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.