IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

"Nopea ja mukava on asiointi"Torstai 22.05.2008 22:24

Neiti meni sit aamulla taas työhaastatteluun. Tällä kertaa neiti sai täyttää lappusen ja kertoilla samalla vaan jotain itsestään (senhän neiti osaa :'D). Sit neiti sai kuulla saavansa paikan <ihme> ja sen suurempia ajattelematta neiti sit allekirjoitti määräaikaisen työsopimuksen. Neidillä alkaa siis työt 2.6, jolloin neitiä aletaan kouluttamaan työhön (hui). Sitä ennen neidillä on vielä 2pv:n erityinen koulutuskin. How nice. Neiti tulee olemaan ensi viikolla todella exhausted koska käy vielä työharjottelun jlkn 5h:n koulutuksessa :p eli on kaks päivää klo 9-20 jalkeilla. (Onneksi kyseessä on sentään palkallinen koulutus :D).
Tosiaan neiti ei ole aikoihin ollut kesällä töissä! Ahistavaa. Neidillä on snadisti "pallo jalassa" -fiilis. No neitihän rakastaa hieman uusia haasteita (ainakin hetken aikaa), mutta toisaalta taas neiti aina panikoikin kaikkea uutta. Neiti ei suinkaan halua että työ haittaa liiaksi neidin vapaa-aikaa ja iltaduuni tulee sitä tekemään :/. Jospa neiti ei ihan heti kyllästyisi pieneen työympäristöönsä tai työtehtäviinsä. Neiti on ainakin jo snadisti kauhistunut tulevasta liian pirteästä työasustaan :p.

Neiti sai tänään myös viimeinkin piilarilähetyksensä. Neiti testasi siis toista piilarilafkaa (joiden toimitus kesti yli viikon!!), ja sai sit ihan inhan väriset vihreät piilarit, siis niin vaaleat, että neiti ei edes halua kokeilla niitä :p. Ei kivat. Neitiä ärsyttää tehdä palautus.. Näköjään nettikuvaan piilarista ei ole uskominen. Neidin pitänee koettaa sit onneaan toisen kerran ja toivoa et piilarin väri seuraavaks ois ees hieman enemmän neidin vanhan piilarin väriä vastaava.

Neiti näki tänään pitkästä aikaa vanhaa/entistä kämppistäänkin, ja itseasiassa neiti ei olisi tunnistanut kämppistään ellei likka ois infonnut tyyliin: "hei me ollaan joskus asuttu yhdessä". Tyyliin muut ihmiset muuttuu, mutta neiti vaan pysyy vielä vuosien jälkeenkin hyvinkin tunnistettavissa. Hhmm.. olisikohan kenties aika mennä kampaajalle tai jotain xD..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.