IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Oon ollu tehokas..Maanantai 23.06.2008 15:58

Pääsin kuin pääsinkin sängystäni ylös extra-aikaisin, vaikka joka paikkaa kolotti (kiitos fyysisen duunin). Kaupoissa sai aamusella kierrellä ihanan rauhassa. Onnistuin löytää alesta mustat farkut. Ne oli ihan kivat, mutta eivät tietenkään vieneet voittoa nykyisistä mustista farkuistani, joita pidän ihan liiaksi jalassa. Minä &lt;sydän&gt; mustat farkut. Samisfarkkuja ei oo koskaan liiaksi. Ja sit löysin kivan mustan topinkin musa printillä <3. Niin ja notebookkejakin piti käydä ostaa Suomalaisen kirjakaupan alesta. Ajatuksia pitää kirjata ylös.
Olisin halunnut piilariliikkeessä ihan vaan tsekata uusimmat piilarivärit, mutta sainkin sit kuulla et pitää ihan varata aika sovitukseen. How nice. Oisin vaan halunnut nähdä kannattaako mun vaivautua niitä uusia piilareita edes ostamaan. No neiti menee ens viikolla sovittaa piilareita, vaikka inhoaa optikkokäyntiä melkein yhtä paljon kuin hammaslääkäriä (liioittelu kunniaan)! Ja pakko vielä todeta, että mulla on jotain extrahuonoa tuuria kellojen kanssa, sillä piti ostaa kelloon vaihteeks uusi ranneke, koska edellinen ns. kului muutaman viikon käytön jälkeen tosi rumaksi :p. Halppiskellot kestää, ei todellakaan.

Siivosin tänään jopa vaatehuoneeni, ja nyt sieltä taas vähän aikaa löytää etsimänsä. Tosin huomasin kyllä et olen hukannut jotain lempparia..Juuri sen vuoksi järjestelinkin hyllyjäni, mutta tuloksetta. Pahus. Löytyi kyllä kaikkea muuta turhaa, jotka päätinkin sit heivata kokonaan veks tilaa viemästä.

Ja kohta voisi rientää bussiin..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.