IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 20:04

Huomasin et mun rapussani/talossani asustelee ihan sulosia (ja ah_niin_kohteliaita) tyyppejäkin :)<3. Naapureihin törmää niin harvoin O.o. ja sit kun heihin törmää, niin on vallan ilo kuulla reippaita moikkauksia.

Neiti ilostuu pienistä huomioista :)


......
Ja tälle en tiedä itkisinkö vai nauraisinko:

Palataanpa siihen itseruskettavaan (tai siis kauniisti päivettävään vartalovoiteeseen, johon neiti on addiktoitunut)..No nyt neiti osti vahingossa kyseisen tuotteen, jossa oli tarrateksti "soft shimmer" (ja kaikkihan tietää neidin englannin!) No takateksti osoitti, että tämä päivettävä kosteusvoide jättää iholle kauniin hohteen! Kuulostaa vielä hyvältä? Voide näytti vielä levitettäessäkin suht. normaalilta. "Ihana" ylläri olikin sit tuntien päästä huomata, että tämä kaunis hohde oli jotain ihan järkyttävää! Neidin iho oli kuin hopeahileiden peitossa (ja sitä hilettä tarttui joka paikkaan ja silti sitä riitti pysymään ihossakin, argh!) ja tuotteen antama päivetys oli olematon.
Päätelmä: voide näköjään antaa vaan järkyttävän hohteen! Taas yksi niin turha ostos. Neiti itkee menetettyjä eurojaan, mutta on edes hieman onnellinen siitä ettei tällä kertaa testannut tuotetta kasvoihinsa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.