IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Weekendistä selvittySunnuntai 30.11.2008 23:18

Perjantai meni mukavasti leffojen parissa. (huomautus: neiti on jääny leffakoukkuun).
Oli hieman lähellä sekin et lauantaikin ois menny leffojen parissa, mut neiti sit päätti kuitenkin raahautua ulkoilemaan :D (hyvä idea).

Lauantaina oli siis luvassa CMX:äilyä eli irroittelua, humaltumista ja noloja tilanteita :D.
Työnkulma yllätti iloisesti eli k-18 puoli ulottuikin tällä kertaa keikkasalin puolelle, joten neiti sai kun saikin tsekkailla sen keikan taas tuoppi kädessä :). So nice. Tuoppi näköjään kruunaa neidin keikkanautinnon xD. Tosin sen oikean juoman saaminen tuoppiin vaatikin sit hieman baarimikon ohjeistamista. Baarimikko väitti kivasti neidille, että heiltä on kuiva omena siideri loppu. Neidin oli sit ihan pakko osoittaa huvittuneena baarimikon takana olevaa kylmäkaappia tyyliin: "anteeks, mut mitä teillä tuolla sitten on?". Hah. Ja neiti sai baarimikon pahoittelut sekä kuivan siiderinsä<3. Ja jotta baarimikon mokailu ei jäisi siihen, niin baarimikko kehtasi vielä yhdistää neidin ja neidin vieressä olevan tyypin tilaukset yhteen. Olinko silleen: "anteeks mut nää tulee kyllä erikseen!!". Voi argh mitä palvelua.

Keikka alkoi ja neidin fiilis koheni. Ja CMX:n soitti Minun sydämeni on särkynyt -veisun <3, jonka neiti eniten halusikin kuulla. Keikkanautintoa vähensi snadisti tyyppi, joka yritti rutistaa neidin liiaksi itseään vasten. Neiti ei pidä 'ahdistelusta' tai mistään hempeilystä keikan aikana :p, ei edes hempeiden biisien aikana!

Neitiä kauhistutti snadisti matka Työnkulmalta pois, koska kävely ei ollut enää kovin suoraa, ja kellohan oli vasta yksi! Tästä voikin sit päätellä neidin loppubaari-illan: pussailua, halailua, hervotonta läppää ja ihan liian monta tuopillista x). Tuttuja ja tuntemattomia näkyi taas kivasti baarissa. Neiti sentään näki jotain :D. Ja neiti tietää taas rajansa. Kummasti se raja aina joskus kuitenkin unohtuu/hämärtyy, ja siitähän seuraa vaan noloja tilanteita ja muistiin mustia aukkoja.

Neiti sai kivan pikkujoulukutsunkin illan aikana :). Jospa neiti sit tällä kertaa innoistuisi pikkujouluilemaan.








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.