IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

RockCockSunnuntai 02.08.2009 20:11

Rokkaili vain yhtenä päivänä (vanhuus on tullu :'D). Snadisti jäi kyllä harmittaa perjantain Kotiteollisuuden missaus, koska Hynysen hauskoja välispiikkejä on aina kiva kuulla. Lauantaina lähdin alueelle kuulemaan Turmioita ja tietty heti piti alkaa satamaan, kun en ollut ehtinyt vielä kilometriäkään kävellä :(. Oli sit pakko kaivaa kesäasun päälle järkky läpinäkyvä sadetakki. Sain vastaantulevalta keski-ikäiseltä mieheltä heti kommentin: ”sullahan on kiva asu”. Haha. Vettä sit satoi kivasti tunnin eli puolet Turmioiden keikasta. Loppuilta oli onneksi sentään sateeton, mutta olipa mukava fiilistellä keikkoja märissä tossuissa :(. Toivokaamme etten saa mitään rokkiflunssaa.

Rockissa tuli tosiaan nähtyä Misfitskin. Josta en edes diggaile, itse asiassa ennen keikkaa pohdin et oonko koskaan kuullutkaan yhtään bändin veisua :’D. No keikan alkaessa Halloweenilla koin sit ahaa –elämyksen tyyliin "ai tää veisu on tän bändin”" jne. Apulanta puolestaan oli jotenkin paljo tylsempi /huonompi kuin Qstockissa. Ny ei vaan sedillä oikein lähteny ja jostain syystä oon saanu tarpeekseni negatiivisesta herra Wirtasesta, jonka kesän välispiikitkin on yhtä ”valivali”-linjaa. Mietin, et jaksanko kuulla Apista enää yhtään enempää tänä kesänä.

Illan kruunasi tietenkin Sonatat! Enhän muuten varmaan oiskaan koko rockiin lähteny ellei Sonatat ois ollu esiintyjälistalla. Siis viimeinkin about 3 vuoden odotuksen jälkeen pääsin keikalle. Oli niin parhautta<3. Sonatan tyypit veti niin upea shown. Aivan liikutuin keikan aikana. Hämärä ilta, kaunis valaistus ja komeat miehet lavalla <3. Perfect!
Sonatojen keikan jälkeen oli ilotulitus, ja raketit paukkui niin et korvat meni oikeesti lukkoon ainakin puoleksi tunniksi. Nice.

RockCockista yleisesti: sama vanha alue :p, epätoimivat k-18 alueet. En ees käyny ikärajallisella puolella, jonka vuoksi varmaan tuntuikin siltä et rokissa oli enemmän teinejä ku Qstockissa. Pakko sanoa et diggailen enemmän Qstockista, jossa keikkoja voi sentään tsekkailla lavan lähistöllä sijaitsevilta k-18 alueilta se tuoppi kourassa <3. Ja se Qstockin screenikin on niin kiva. Lisäksi Rockin myyntikojut oli ny aika plaah. Tosin plussaa kuitenkin siitä, et sain viimein ostettua haluamansa legginssit <3, vaikka niillekin oli laitettu sitä hintaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.