IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Elokuu lähenee loppuaan..Maanantai 31.08.2009 01:35

Se on sit kohta myönnettävä että on syksy. Syksy saapui ihan yllättäen :o.
Tykkäilen pimenevistä illoista, vaikka toisaalta pimeään onkin yhtäkkiä kauhean hankala taas tottua! Luulin oikeesti tarvitsevansa jotain taskulamppua ulkosalla xD. Lisäksi pimeässä kaikki tyypit vaikuttaa epäilyttäviltä (so scary!)

Ja sähkölaskut taas kasvavat kun valojen käyttö lisääntyy. Tosin enhän juuri koskaan pidä normia kattovaloa edes päällä, koska pidän enemmän pienestä kohdevalaistuksesta/lukulamppuvalosta. Niin ja Laltsulla on toki oma(t) valonsa.

Laltsuparankin ruokavalio vallan supistuu kun jääkaapista ei enää löydykään niitä tuoreita itsepoimittuja kesäherkkuja vaan tylsiä kasviksia ihan kaupasta ostettuina..

Yksi ikävä miinuspuoli on myös sukkapyykin lisääntyminen :/. Kesällähän et tarvinnut sukkia.

Todennäköisesti kesän aikana kadonnut ruokahalusikin palailee taas syksyksi ja läskistyt.

Niin, syksyhän on aina jonkin uuden alku..Syksyn pitäisi innostaa! Neiti ei vaan vielä(kään) tiedä minkä alku tämä syksy oikein on (tuuliajelua, so nice) :/
Lisäksi vanhenen taas syksyllä ja jotenkin nyt se on vielä masentavampaa kuin viime vuonna.


Mutta niitä plussapuoliakin voisi toki syksystä löytyä (löytyy löytyy, neitihän on aina rakastanut syksyä..mut mitkäs ne syyt olikaan...)

1. Pääset ulkoiluttamaan viimein rakkaita saappaitasi, jotka ovat koko kesän ajan vaan pölyyntyneet nurkassa. Lisäksi pääset ihastelemaan kauppojen uutta saapasvalikoimaa. Perfect! Rakastan mustia saappaita, niitä ei voi olla liikaa! Avokkaita ei ees tule yhtään ikävä.

2. Ilma ei ole enää paahtavan kuuma, vaan voit hengittää syksyn raikasta kirpeää ilmaa. Kämppä ei ole enää sauna, jes!! Enää ei tarvitse hengailla kämpillä alasti.

3. Sinun ei tarvitse enää näyttäytyä ulkosalla vähissä vaatteissa (ja kärsiä irstaiden miesten kommenteista :P). Syksytakit on jee.

4. Värimaailma ulkona vaihtuu vihreästä punaruskeaan. Kaupoistakin löytää ehkä enemmän taas mustia vaatteita!

5. Yksi päivä vähemmän tuhlailtavana, kun kaupat eivät enää olekaan auki sunnuntaisin (paitsi ne pienet ruokakaupat).

6. Lukuisat huivit odottavat taas innolla sitä että pääsevät kietoutumaan kaulasi ympärille. Kesällähän olisi niin epäilyttävää pitää huivia.

7. Voit taas siemailla teetä ja poltella kynttilöitä (olenko muka kaivannut tätä kesän aikana?).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.