IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Kauppojen kiertelyä..Perjantai 17.08.2007 20:39

Haluisin oikeesti löytää jotku täydelliset farkut vaihteeksi syksyksi/talveksi,
ja ne täydelliset farkut ois väriltään mustat, sopivan pitkällä ja ihan vaan suoralla lahkeella, eikä mtn kapenevaa pillifarkkua. Ihan argh, kun kaikki kauppojen hyvännäköiset farkut onkin sit niitä lahkeesta kapenevia. Ei kaikki haluu käyttää mitään pillifarkkuja!! Turhauttavaa etsiä täydellistä mallia..jotku on liian korkeita vyötäröstä, jotku istuis muuten täydellisesti, mut sit lahkeet onkin niissä ihmeen lyhyet O.o. Jotku vaatekaupat myy näköjään housuja ihmeen lyhyille ihmisille.

Meinäsin muuten ostaa tänään paidan printillä Funk Chick vai olikohan se Funky Chicks.. no eniwei.. Mulla on kuitenkin jo toppi printillä Funk. Toisaalta onko mitään uutta et viihdyn samankaltaisissa vaatteissa ja hamstraan sit niitä vaatekaappiini xD. Ihan pienesti katselin taas kaappiini kolmatta pallokuosista puseroakin :D. Niin ja mun on kai pakko huomenna löytää sokkarilta pallokuvioiset sukkikset. Ainakin mallinukella oli ihqut pallokuvioiset sukkikset, joten mäkin haluun<3

Himoitsen ihan pienesti myös yhtiä nilkkureita syksyksi, mutta ylpeyteni ei vielä ainakaan anna minun ostaa numeron 41 kenkiä. Ei ei ei. En oo mikään isojalka! En tajua miks jalkani ei mahdu niihin pienempiin numeroihin :P.

Mutta tosiaan EN siis vielä sortunut ostamaan yhtään mitään. Mä vaan katselen valmiiksi :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.