IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Jeah..Tiistai 25.09.2007 18:11

Mitämitä..elämä alkaa voittaa.
Itseaiheutetusta flunssasta pääsee näköjään paremmin eroon, tai sit iloitsen taas liian aikaisin. No ainakin olotila parempi. Jaksoin raahautua muutamaksi tunniksi kouluunkin, vaikka puoli matkassa pohdin miltä tuntuisi jämähtää vaan maahan makaamaan. Toisaalta päivän lämpötila oli jotain +12, kuitenkin minusta se tuntui olevan pikemminkin -21 astetta. Paleli!
Aurinkoinen sää piristi kuitenkin hieman.

Ai niin ja pakko hehkuttaa: saatiin yrkesvenskan lausekokeet takaisin, ja viimeinkin sieltä tuli se odotettu tulos eli femma. Eikä mitään miinusta edessä. Wuhuu. Jossain on kiva olla joskus täydellinen suorittaja!

Kävin tänään tekee taas ihailtavan ruokalaskun kauppaankin (mut ensin kävin ostaa kivan paidan yhdestä putiikista) :P. Mitähän mä oikein taas ostinkaan O.o. No ainakin teetä ja kurkkupastilleja ynnä muuta safkaa sit kun tekee mieli syödä. Varauduin siihen etten tasan käy enää tällä viikolla ruokakaupassa. Oon nyt vaihteeks ihan koukussa mustaviinimarjanmakuisiin kurkkupastilleihin. Omenanmakuisiin on jo pienesti ehtiny kyllästyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.