IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Huvittuneisuutta ilmassa..Keskiviikko 31.10.2007 19:52

Olen tällä hetkellä lähinnä huvittunut miehen lapsellisesta/naurettavasta käytöksestä, joka mielestäni vastaa alle 2 vuotiaan puhekyvyttömän lapsen käytöstä! En uskonut koskaan törmääväni tällaiseen mieheen, tyhmästi luulin, et osaisin arvioida ihmisen luonteen ennalta paremmin. Nyt varmaan mokasin ja pahasti. Missähän mun arviointikyky petti? Mistähän näitä puhekyvyttömiä miehiä löytyykään O.o. Tästä edes tiedän ainakin kiertää taas kaukaa tietyn horoskooppimerkin edustajat. Heistä ei seuraa mitään hyvää. No meitä on tietenkin moneksi, mutta itse en tietenkään voi ymmärtää puhekyvyn menetystä. Mä tykkään puhua, ja luulin et kaikki osaavat sen taidon, kun ikääkin on jo tarpeeksi ehtinyt kertyä. Nähtävästi näin ei kuitenkaan aina ole.

En koskaan edellytä muuta kuin kohteliaisuutta ja tietyiltä ihmisiltä se kohteliaisuus tuntuu kummasti puuttuvan. Se on sääli. Ikävää, että joiltakin ihmisiltä puuttuu se fiksuus, sen puute voi nimittäin vielä joskus tulla kalliiksi. Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan, hhmm..lausahdus, jonka miehet tuntuvat unohtavan. Tai ehkä jotkut vain ovat luonnonlahjakkuuksia toisten loukkaamisessa. No ainakin voin olla taas täysin tyytyväinen omaan käytökseeni, minä en ole tehnyt mitään väärää, omatuntoni on puhdas.
On kieltämättä ikävä törmätä ihmisiin, jotka eivät kykene olemaan mukavia, koska sitä joutuu siinä sivussa kyseenalaistamaan oman mukavuutensa eli rupeaa miettii onko todella ansainnut huonon kohtelun. Jää vähän huono fiilis kaikesta. Mä en haluu törmätä huonosti käyttäytyviin ihmisiin ja kukapa muukaan haluaisi. Kannattaa siis aina miettiä kuinka kohtelee sitä lähimmäistään. Ei se yksi tai kaksi sanaa pitäisi olla liikaa vaadittu. Kiitos ja näkemään, hei vaan.

Ja en tietenkään ole itsekään mikään pyhimys, olen myöskin sortunut joskus/taannoin olemaan tyly, mutta tylynäkin puhun. Ja kokemuksella voi sanoa, että ei siitä tylyilystä tule yhtään hyvä fiilis. Mä haluun olla mukava, ja mä kyllä edellytän sitä, et mullekin ollaan mukavia, mutta ei väkisin! Jokainen tuntekoon piston jossain..Huomaa et kotona ei oo kaikille opetettu hyviä tapoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.