IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

PAHTorstai 31.01.2008 08:25

Aikasemmin valitin kun on niin kallista netissa porraaminen. Nyt kun on viiden tahden ilmanen intternetti ni alan valittaa siita miten hirvee ikava mulle iskee joka kerta kun kerkian tahan koneelle selailemaan kavereiden kuvia, jotka on niin pirun kaukana.
Koskaan ei o hyva!!
Niin ja maanantaina yks kokeista syotti mulle pekonivoileivan ja se katuu sita vielakin. Oletan etta useimmat jotka tata paivakirjaa lukee tietaa mita tapahtuu kun mulle syotetaan lihaa (ei muuten oo ees kovin harvinaista. tasta pitas tehda urheilulaji olympialaisiin, jengi on treenannu ihan sikana!) ja se ei oo kaunista. Taa saksalainen kokki oli ihan hadissaan kun menin palauttamaan toisen mun kahdesta leivasta jotka se oli mulle vasanny, pyys anteeks ainakin 50 kertaa. Sain kans kompensaatiojatskia ja sitruunaviinashotin etta lopettaisin ulvomisen :D:D
Kokkiparkaa jai vaivaamaan taa juttu ihan todenteolla, ma pyyhin sen mielestani heti ku sain jatskia. Illalla se tuli viela kysymaan etta pitaisiko sen olla huolissaan siita etta aionko ma rakentaa voodoo-nuken jolle antasin nimeks Berny.. :D
Ja sit se lupas kokata mulle ihan mita vaan ma haluan, mussukka.
Mulla on huomenna ja ylihuomenna vapaapaivat! Hihhei! Aion herata aikasin, pesta pyykkia KONEESSA (oon pyykanny 2 viikkoo kasin, aivan hanurista tammonen..) ja sit maksan itteni kipeaksi etta paasen bussilla taas kylille ihmisten ilmoille, pois taalta.
Ei tassa paikassa mitaan vikaa ole, ehei, aivan uskomattomat nakymat ihan mihin suuntaan sitten kulkeekin, muttaku kaikki taalla on keski-ikasia tai isovanhempia.. ihmekos tuo, hinnastosta pitas jo arvata. Porukka syo tuol meijan ravintolassa yli 60 dollarin ruokia, siis neljasosa lautasellista safkaa kuudellakympilla!! Johan on markkinat.. eihan ton kokosista annoksista tuu ku vihaseks!
Kavin eilen rannalla kavelylla. Ma en tiennyt etta yksikaan ranta vois nayttaa silta kuin se ois tehty tietokoneella :D Siis aivan helevetin hieno biitsi! Ma vaan seisoin siella hiekalla silmat ymmyrkaisina ja hymyilin.
Paikkariaika, mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.