IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

OUUU jeesTorstai 07.02.2008 07:11

Tajusin just tanaan etta enaa 2 viikkoa jaljella taalla jumalan selan takana raatamassa kuin kameli jasitten paasen pois taalta taskut taynna seteleita. En malta oottaa et paasen hittoon taalta. Ainoat asiat mita vapaa-ajallani taalla teen on pyykkays, telkkarin mollotys, lukeminen ja se perkeleen hikipilates. En oo yhtaan tottunut tallaseen yksinoloon. Asun ekaa kertaa elamassani yksinani ja on niin kovin hiljaista etta paa rajahtaa. Enka paase taalta pois ku ei oo autoa saatika sitten ajokorttia. I'm goin' nuts. And crackers. Jesus.
Mutta meidan kokit on ihania. Yks niista leipo suklaakaakkua eilen ja tyrkkasi mulle sita kaks rasiallista! Ihana mussukka! Ja sit toinen kokki tuli eilen duunipaivan paatteeksi sanomaan mulle etta teen erinomaista jalkea ja etta oon tosi ahkera! :)
Tanaan pajlastui etta yksi meidan tarjoilijoista on kampaaja! Varasin heti ajan lauantaille, nyt lahtee tukka paasta. Ja meinaan laittaa uuden varin mun tulevaan siiliin, ihanaa!
Hahhah ainiin, otin selvaa etta paljonko taa asuminen taalla normisti maksaa asiakkaille.. vajaa 500 per yo. Mikä läppä! :D:D:D:D:D
Natalie Imbruglia meni naimisiin taalla meijan hotellissa. Se vuokras koko roskan neljaksi paivaksi perheelleen ja kavereilleen, kustansi sille 48 tuhatta per paiva. Joillakin on vaan liikaa rahaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.