IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Enkeleita joka paikassa!Keskiviikko 05.03.2008 11:50

Kaikki paikalliset jotka oon tavannu on koittaneet auttaa mua hadassa.
Hostellin respan tipu otti mun numeron ylos kun se haluu lahjottaa mulle sen vanhoja kuteita, Brucie jeesailee mua uuden seeveen teossa ja Patto anto mulle matkalaukun johon laittaa mun jaljellejaaneet tavarat. Asken tapasin terdella Patton ja Brucien kaverin, Nandinen, joka sano etta se voi hommata mulle duunin keskustan hotellista ja voisin alottaa jo talla viikolla!!
Mussukat!!
Kokkasin eilen pojille makaronilaatikkoa ja ne oli ihan innoissaan :)
Tanaan on sit illalla tiedossa Open Mic-night ja jatkat uhosi etta ne nousee estradille kitaroineen ja panee haisemaan.. ja mun pitas jotenkin osallistua myos, kaak! :D
Kaytiin tanaan kylassa noiden kaverin Mickin luona. Mickilla on kolmikerroksinen omakotitalo jonka katolle kiivettyamme meinas tippuu nena paasta kun oli niin mainiot nakymat. Sen autoparkkikin naytti ihan kivalta: Harrikka ja StingRay.. hyvahyva!
Jengi asuu kuin kuninkaat taalla. Brucien talossa on enemman ikkunaa kuin seinaa ja sen pihaa kiertaa pikkanen puro/joki. Keskella pihaa on puussa puumaja josta roikkuu keinu ja ympariinsa kiikkuu pienia kauniita kilisevia hepeneita jotka tekee musiikkia tuulessa. Piha kuin keijukaiskyla!
Mulla kavi ihan mieleton tuuri kun tormasin naihin kundeihin. Ilman niita olisin todnak hommailemassa paluulentoa Suomeen..
10% of life is what happens, 90% is how you react.
Everything happens for a reason.
Pysykaa turvassa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.