IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Voi mika paiva eilen oli!Tiistai 11.03.2008 08:07

Menin toihin ja pomo ilmotti etta ma saan toimia sen illan baaripirkkona.
Olin muuten coolein duunipaiva ikina. Ja muutenkin siita illasta teki erikoisen se, etta olin pakannut kamani Brucien ja Patton tiluksilta ja bookannut itteni backpackersiin yoksi, joka on yhta kuin vapaus menna ja tulla milloin haluan. Sita mulla on tan viimesen viikon ajan ollut ikava, inhottava haaskata aikaa odotellessa tuntikausia kyytia kuunnellen kannisten sonkotysta..
Sain eilen siis sen ruotsityton, Emman, kii ja kavin heittamassa osan mun jaljellejaaneista romppeista mun uuteen siniseen kotiin. Mulla on nyt sitten OMA KALUSTETTU HUONE!!! Paadyin kuitenkin yoksi tonne matkustajakotiin koska mun huoneen ovi oli jumissa eika sita saatu auki :D:D Remppareiskat tulee tanaan korjaamaan ni paasen muuttamaan perille asti..
Herranen aika, elamani ekaa kertaa oon vuokralaisena ihan itsenaisesti ja saan ikioman oman huoneen. Vuokra on halvempi kuin backpackersissa yopyminen ja paasen pyykkaamaan ilmatteeksi ja internet sisaltyy vuokraan. JA MULLA ON KAYTOSSA KUNNON KEITTIO JOSSA ON HELLA JA UUNI! UUNI!!!!!!11 KUIN HIENOA!!?? Ehka nyt saisin vihdoin ja viimein lisattya vahan kuvia tanne muiden kuikuiltavaksi.
Nii ja sain 8 tyovuoroa talle viikolle!! Pomot tykkaa musta :)
Aiti soitti mulle toissapaivana ja aiheutti ihan hirmusen koti-ikavan taas. Sain vihdoin (useiden viikkojen janishousustelun jalkeen) kakistettua ulos etten ole tulossa takaisin lahiaikoina tai edes sitten kun mun viisumi viiden kuukauden paasta umpeutuu..
Ma niin tasan hoidan itelleni tan kansalaisuuden tapahtu sitten mita vaan. Oon Vakeva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.