IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

No kylla mua nyt taas koetellaan!Torstai 20.03.2008 10:32

Hampaasta tippu paikka. Vittu ei oo ikina mitaa ylimaarast tippunu ulos suusta ja sen yhden kerran kun meen maapallon toiselle puolelle ni johan alkaa leegot ropisee. Saatanan saatana.
Vakuutusasiakirjat oli tietysti siella varastetussa rinkassa ja mun suussa on iso reika joka ei tee syomisesta, mun lempiharrastuksesta, yhtaan mukavaa. Ei huvita treenata enaa! Oon ihan parissa paivassa alkanu laihtumaan normaalia enemman kun ei huvita syya.. Eilenkin sain pupellettua alas vaan banaanin ja vahan nachoja :( sattuu!
Lahetin vakuutusyhtioon mailia kysellen et mitas nyt eteen, toivottavasti ne vastailee aika pikaseen.
Ja sitten mukavempiin aiheisiin! Mut on kutsuttu merelle ja rantabileisiin huomenna! En tiia kumman valitsisin, kun molemmat kuulostaa kovin houkuttelevilta. Tan yskan kanssa ei kylla paljoo snorklailla, et ois varmaan fiksumpaa pysyy maissa.
Joku nainen joka omistaa vaatekaupan keskustassa haluu lahjottaa mulle kassillisen vaatteita!!! JEEE!
Mun huoneen ovi korjattiin tanaan!! Pete korjas mun runteleman ikkunan myos ja nyt voin ihan kavella huoneeseeni, outo tunne :D Toi nayttaa ihan vankilasellilta toi mun tupa, tosi torkynen, hyi. Mut nyt saan sentaan imurin sinne sisaan, ni ei oo ku ajan kysymys kun tosta tulee tan kampan kodikkain huone.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.