IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

KotielamaaKeskiviikko 02.04.2008 17:52

Juku. Oon sunnuntaista asti kokottanyt himassa koko paivan paria sairaalareissua lukuunottamatta. Viimepyhana tuli niin paha olo et duunikaverin mies kyyditsi mut Prosepinen sairaalaan missa ne otti mut valittomasti sisaan, otti naytteita ja sorkki minuu. Kaks tuntia ne ihmetteli mua ja lahetti sit parin pilleripaketin kanssa himaan lepaamaan. Se yks poikaparka joutu oottaa mua tylsistyen jaatavan kylmassa odotushuoneessa jonka lukulehdet oli 80-luvulta. En ees muista sen nimea, mut ostin sille suklaata kiitokseksi. Eilen olin taas lasaretissa pari tuntia, ne teki lisaa kokeita eika vanhoijen kokeiden tulokset olleet viela tulleet. Ne otti mun laakepaketit pois ja anto 5 eri burkkia tilalle. Nyt oon sit saikulla himassa tekemassa ei-yhtaan-mitaan. Onneks kamppis-Pete viritti mulle tietsikan ni en ihan kuole tylsyyteen tanne :)
Elan toivossa etta mun duunipaikka et potki mua pihalle kun en nyt ookkaan siella. Tahan asti oon tehnyt ihan simona hommia, ollu paikan paalla ihan sulkemiseen asti lahes joka paiva jonka takia on naa kuulumisetki jaany aika pahasti miinuksen puolelle.
Onneks uurastin sillon kun viela pystyin, koska menin hoitamaan sen reikasen hampaan kuntoon ja se kustansi mulle 220 dollaria, perkele. Mulla ei ollut kuin $217 ni joku mies joka oli menossa sisaan mun jalkeen lahjotti mulle $3 et sain sen hoitoreissun maksettua. Naama puuduksissa kuola suupielesta valuen lahdin haahuilemaan pennittomana Airlien keskuskatua ni eras baarimikko huikkas mut baarin terdelle kun olin niin onnettoman nakonen, toi mulle lasin vetta ja anto $5 setelin et paasisin kotiin.
Vahanko oli avuton olo. Pitanee viia sille skumppapullo kiitokseks, ilman sita oisin vaa jaany itkee kadulle.. taas :D
Oon tassa miettiny et ehka Jumala (tai joku) ei haluu etta oon taalla: mun tiput lahti, kamat pollittiin, hampaasta lahti paikka jonka jalkeen olin rahaton (onneks eilen tuli palkka) ja nyt viela taa kiva uus tauti. Ja sit on viela sakillinen muita mukavia seikkoja joita en tassa viiti lahtea puimaan...
Jokatapauksessa en aio lannistua. Kokeiden tulokset tulee pian ja hoidan itteni kuntoon ja lahden uuteen nousuun, mua ei esta mikaan! HAA!
Kavin asken vuokraamassa pari elokuvaa ja leffavuokraamon tati laiski mulle ekstraleimoja mun korttiin. Kylla tama tasta! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.