IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Voi mista ma alottaisin???Keskiviikko 16.04.2008 23:42

No vaikka siita etta heti kun olin saanu ton otsikon kirjotettua kissa avas oven. Miten helkkarissa _kissa_ voi avata suljetun, normaalisti toimivan oven?
Ja sitten takasipain sunnuntaihin. Baarin suljettuani paadyin lahimpaan (ja ainokaiseen) irkkupubiin kirjottamaan matkapaivakirjaa, kuten useimpina iltoina on tapana. Ilta venahtikin vahan pidemmaksi kuin mita olin odottanut ja muutaman mutkan kautta loysin itteni tilataksista tuntemattomien kanssa, kotiovi 15 metrin paassa ja yks niista eukoista sai mut suostumaan ajamaan kotipysakin ohi niiden "kartanobileisiin mis on uima-allas". Ajattelin et paskanmarjat kukaan noista missaan kartanossa asu ja etta mua vedetaan huolella nenasta, mut tsekkaanpa nyt kuitenkin milta niiden "kartano" nayttaa..
Ei kusettanu. Taksi jatti meidat VALTAVAN rakennuksen eteen ja olin etta "Täh?!"
Se oli sellanen labyrintti et jouduin pyytaa saattajaa kun etin vessaa ja keskella koko komeutta oli sisapiha jota se lukaali ymparoi jossa sijaitsi suht napparan kokonen uima-allas taytettyna tieskuinkamonella ja minkamallisislla kirjavilla vesileluilla. Siita muutama metri poispain istu toinen allas joka oli taytetty jaapaloilla.. ja tolkkidrinksuilla. Jumankaude mitka kemut! :D
Ja talla muutamallakymmenpaisella porukalla oli myos naamiaisteema, porukka kulki mita ihmeellisimmissa vetimissa! Aamulla herasin siihen kun joku tyyppi joka oli ilmeisesti ollu hereilla koko yon lapensa marssi huoneeseen ja nykasi ikkunaverhopuun irti seinasta ja osan seinaakin siina samalla. Sit ilmaantu kikkarapaa joka kertoi nimensa olevan Noodles (koska sen tukka nayttaa pikanuudeleilta) jolla oli kasi veressa ja alko silmat selallaan heiluttelee vasaraa "Annasssh kunmma korjaan than shun vherhon.." Ja se jatka tuli katolta.
Tuumin etta nyt on hyva aika painua kotiin.
Olin tanaan purjehtimassa! Keskiviikkosin taalla pidetaan purjehduskisat nimelta Twilight Sailing ja pomo kun sattuu olemaan purjehtija ni paasin osallistumaan kisoihin kylan isoimmalla veneella! Pelotti aluks ihan julmetusti, valilla se paatti keikku noin 85 asteen kulmassa ja kaikki ryomi veneen toiselle reunalle et saatais se kipattua oikeeseen suuntaan.. En ma paljoo ymmartany mita siella tapahtu kun ne muut oli niin kokeneita purjehtijoita et ne huuteli jotain merislangisanastoo toisilleen koko ajan. Ma vaan seurasin muita ja ryomin perassa ku muut ryomi :D Kisan paatyttya mentiin Whitsunday Sailing Clubille illalliselle ja palkintojenjakoon, tyrkylla oli amparillinen ilmasta rommikolaa, ihan kiva :D
Nii ja sen mestan paakokki anto mulle sen numeron et jos haluisin lahtee kavereiden kanssa sen veneella purjehtii joku paiva! Voinki olla itestani aika ylpee:
En oksentanu koko merimatkan aikana kertaakaan. Oon vaan kerran aikasemmin elamassani ollu purjeveneessa, olin 9v ja laattasin koko matkan Inkoosta Helsinkiin, ei ollu niin kivaa.
Tultiin kisassa tokavikaks.
Kettu kuittaa e/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.