IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

En enaa usko itekkaan mita tanne kirjotan.Perjantai 30.05.2008 12:56

Hostelli jossa asuin oli luvannu hoitaa mulle duunia farmeilta, mut viikon aikana ne ei saanu mua tuntilistoille ku vaivaset 2 kertaa (kolmannen junailin ite) ni paatin ottaa onnen omiin kasiini.
Hiillostin sita Darwinin vanhaa mangofarmaria kunnes se suostui lahettamaan mulle todistuksen jossa seisoo etta oon tehny tarpeeksi farmihommia toisen vuoden viisuminsaantia varten (HURRAA!! EI ENAA IKINA FARMITOITA!!!!11). Taalla Bundabergissa olin poiminu bataatteja ja kesakurpitsoja enka osaa paattaa kumpi homma oli syvemmalta. Eiku voinpas: kesakurpitsat. Siella ma kynsin peltoa pikku katosillani ja leikkelin kesakurpitsoja irti puskista joiden lehdet kutittaa ja raapii, aurinko porottaa paahan ja palkkaa sain vajaat $50 seitseman tunnin tyosta perkele. Eli alle nelkyt euroa. PLEASE.
Asuminen hostellissa maksaa $145 viikossa, tolla palkalla saisin ahertaa yli 3 paivaa etta saisin vaan vuokran maksettua, ei yhtaan kivaa.
Niin keskiviikkona ma paatin sit muuttaa mun elaman.
Kuulin etta kaupunkiin on saapunut karnevaali (carnival = tivoli?) ja etta ne saattaisi tarvita tyontekijoita jotka tykkaa matkustaa (Miksi ma sellasta haluaisin? :D) ni otin selville missa taa show on pystyssa ja marssin sinne esittelemaan itteni. Seuraavana paivana alotin tyot pikkulasten ankkaonginnassa :D:D:D
Eilen olin toissa 13 tuntia! Hallelujaa!
Ja palkka tuli tanaan, ei tarvi enaa syya kynsia. Hyva fiilis. Ostin itelleni lahjaks kengat ku Esan aidin antamat ninjatossut meni rikki. RIP Ninjat, olitte parhaat kengat mita mulla on koskaan ollut kunnia kayttaa, kiitos!
Pakkasin mun kaikki romppeet hostellilta ja karnevaalin pomonainen tulee hakemaan mut tunnin paasta pois taalta. Muutan niiden karavaanileiriin junaradan toiselle puolelle mun omaan pikkiriikkiseen huoneeseen (missa mulla on sanky, sohva, mikro ja jaakaappi! SEKA seinat, vakiona.) ja huomenna aamulla alotetaan showkiertue ja lahetaan ajaa pohjoseen Rockhamptoniin.
Ja jos aiti luet tata, niin ala huoli, ne lupasivat pitaa musta hyvaa huolta. Tiedossa ilmasta matkustelua, ilmanen majoitus, ilmaset safkat ja ihan ookoo palkka. Ja luonnollisesti saan kiitaa yhdesta tajunnanrajayttavasta vekottimesta toiseen vilauttamalla mun uutta hienoa Showmens guild- korttia.
Tan tivolihassakan on maara matkustaa ylos Cairnsiin asti pysahtyen ainakin tuolla Rockhamptonissa, Townsvillessa, Mackayssa, Proserpinessa (siis ihan Airlie Beachin naapurissa!!!) ja Atherton Tablelandissa ja mulle sanottiin etta voin hypata kyydista pois ihan millon haluan tai sitten voin jatkaa niiden kanssa matkaa viela Cairnsista Brisbaneen.
Darwinin mangofarmivaki lahetti kanssa sellasia terveisia etta jos ma jotenkin joudun liriin ni ne maksaa mun lennon Darwiniin missa ne antais mulle tyon joka tulisi erittain kilpailukykyisen palkan kanssa.
Voisin sanoa etta aika hyvin on pullat uunissa blondilla.
Huomenna siis paasen pois paska-Bundysta, taa mesta on aivan hanurista ja oon onnellinen et paasen pois taalta. Tuntuu kuin olisin ollut taalla jo kuukauden paivat vaikka ei oo kulunut kahta viikkoakaan viela. Kuollut paikka.
Ja sydanta lammittaa etta pian saan taas tavata mun Airlie Beachin perheen, on ollut hirvea ikava.. ja ihan vahan oon miettinyt etta pitaisikohan mun hypata sirkuskyydista pois juuri siina :)
En tieda mihin oon menossa, aika nayttaa.
Enka myoskaan tieda millon paasen seuraavan kerran internettiin, etta HASTA LUEGO AMIGOS!
Mina muutan nyt karavaaniin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.