IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Ystävät hyvät, KIITOS!Lauantai 16.08.2008 18:30

Eilen Sara ja Jaakko tuli hakemaan mua mun uudesta kodista (asun nyt sitten pikkuveikan luona Vuosaaressa) ja suunnitelmana oli menna niiden kämpille alottelee, meikkailee ja laittaa mun tukka nätiksi illan rientoja varten: Notkean Rotan keikka keskustassa, WOOHOO!!!
Istuttiin autoon ja lähettiin ajamaan, mut matkan varrella Jaakko nous kyydistä ja lähti käymään jossakin kaverilla, sit pysähdyttiin Rastilassa kun Saran piti hakee kaupasta jotain, mut yllätys oli suuri kun se otti mua vyöstä kiinni ja kisko kaupan ovien ohi päättäväisesti kohti Pikku Pelikaanin ovia ja ilmotti että "Nyt mennään bisselle".
Astuin ovesta sisään ja aloin haistaa palaneen käryä: Egotripin Matkustajan ekat soinnut virtasi kajareista... Tää oli siis se biisi jota mun ystävät soitti mulle mun läksiäisissä vuosi sitten samassa baarissa. Muutama askel vielä ja aloin vapista: perähuoneessa oli reilut kakskymmentä ilosta naamaa joita en ollukkaan aikoihin nähnyt :)
Siihen loppu halipula!
Ja sain tervetuliaislahjaksi ruisleipää, VÄKEVÄÄ sinappia (hehe), Fazerin suklaata ja Lontoonrakeita sekä suomalaisia kirsikkatomaatteja (veikkaan et nää tomaatit oli vähänniinku korvaamassa HK:n sinistä ;D). Kiitos paljon!
Jotenkin onnistuin olemaan tirauttamatta kyyneltäkään koko illan aikana, kaikista muista ei kyllä voi sanoa samaa (HEHHE!), mut en vaan osannut oikein sanoa mitään ja mua ei kyllä kovin helpolla saa hiljaseksi. Änkytin ja huokailin vaan :D Sai Notkea Rotta jäädä seuraavaan kertaan (TÄNÄÄN!! JES!!).
Kukas selvisi eilisestä niin kunnialla ettei kanuuna estäisi lähtemästä mun messiin Kelkkapuiston Summer Jameihin tänään, oikeestaan _nyt_? Soitelkaahan jos nappaa (kirjaston netti on mun ainoo netti), mä haluisin mennä vaikka sataa, edes ihan vähäksi aikaa.
En oo sokerista ja mullon ihan sairaan hienot kumisaappaat! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.