IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

DaydreamingKeskiviikko 01.10.2008 14:01

Mulla on ollut aika syvälliset pari päivää, kun on ollut liikaa aikaa mietiskellä eikä se yleensä tiedä hyvää.. varsinkaan kun nää mun päiväunelmat vie mut kerta toisensa jälkeen tästä plus-2-astetta-cee takaisin aurinkoiseen, lämpöiseen Australiaan.
Vuosi Down under meni aivan älyttömän nopeasti ja unohdin siinä vilskeessä että miksi ylipäätään lähdin kotoa. Nyt muistan! It's all coming back to me now.. mulla on tylsää. Kauheen usein tuntuu kuin kaikki täälläpäin olis jotenkin eristyksissä toisistaan, taisiis äh, en osaa ees selittää. Jotenkin useat ihmiset tuntuu olevan liiankin itsenäisiä, sellasella omalla pikku reviirillään ja osa porukasta vaikuttaa olevan aika yksinäisiä, vaikka on väkeä joka puolella.
Ja tää niukka päivänvalo vaikuttaa massiivisesti ainakin mun energiatasoon. Kahdeksan tunnin työpäivän päätteeks saatan olla rättiväsyny ja pilkkiä bussissa vaikka pallon toisella puolella tein joskus useita tunteja enemmän hommia päivässä eikä edes ollu mitään sellasia erikoisuuksia ku vapaat viikonloput akkujen lataukseen. Ja silti sitä jakso vielä innostua keksimään itelleen puuhaa töiden jälkeen! Pahus, taidan toimia aurinkoenergialla..
Siellä yksinkertasesti jaksoin hymyillä enemmän.

Australian kansalaisuus.
Minulla on päämäärä, minulla on tehtävä ja taistelu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.