IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Hei nyt apua kaverit!Perjantai 21.11.2008 13:50

Olisko kellään lainata mulle paria tennispalloa? Mun tarttis pestä untuvatakki ja se tarvitsis pesukoneeseen palloseuraa ettei ne höyhenet litisty yhteen kasaan pesun aikana.
Saisitte tosi puhtaat pallot takaisin! En viittis ostaa turhaan yhtä kertaa varten...
Ja sit toinenki juttu!
Tässä matkapuhelimien luvatussa maassa vähintään jokatoisella on ylimääränen vanha kännykänrämä pölyyntymässä jossain kaapinpohjalla. Tunnistatko itsesi?
Minä olisin valmis adoptoimaan/ostamaan vanhan kultasi sinulta!
Kierrätystä! Maailma pelastuu! Mitä vanhempi luuri sen parempi, mielellään Nokia! Multa saattais löytyy omasta takaa parin Nokialaisen akkuakin ni pääsis nekin mahdollisesti hyötykäyttöön.
Niin ja kun oon tässä maanpakoa varten käynyt rojujani läpi on löytynyt jonkin verran tavaraa ja vaatteita joista ei mulle enää ole iloa, mutta jollekin toiselle voisi olla. Että tervetuloa vaan tonkimaan mun vähäisiä aarteita, annan pois hyvään kotiin kun ei viittis roskiinkaan laittaa. Tai jos ei kukaan tuu hakee pois ni lähetän Venäjälle humanitaariseen apuun.
Mitään hampaita ei nyt sitten enää poistetakkaan, mä sain ihan tarpeeekseni noista valkosista huoneista ja juoksemisesta ja pidän mun kaikki pikku mussukat itelläni.
Eli tänään vois lähteä ULOS!
Kuulin villiä huhua että Kaija Koo olis Bohemiassa tänään... :D
Puhelinta käteen jos teillä on parempia ideoita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.