IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Noniin, viimein mua ei riisteta!Keskiviikko 17.12.2008 09:58

Mistakohan ma alottaisin kun on ollut niin kovasti sutinaa viimeaikoina :D
No lento Taipeista Sydneyyn oli joku 10h ja ihan siististi meni vaikka ruoka oli kelvotonta, kakarat parku ja sain vaan vajaat 2h unta yolennon aikana. Dean oli mua kentalla vastassa kuten oltiin sovittu. Se ressukka oli ostanut meille auton mun toiveesta ja sen oli tarkotus ajaa viikko alas rannikkoo paastakseen mua vastaan, mut jo alkutaipaleella auto hajosi ja taa raasu joutu myymaan sen ja ostamaan bussilipun paastakseen ajoissa Sydneyyn...
Mun laskeuduttua mentiinkin melkein suoraan ostamaan uutta autoa tilalle ja nyt meidan kotina toimii vihrea vuoden -97 Holden Commodore, jonka takapenkit on pantu mataliksi sankya varten :D
Saatiin auton mukana kaupan paalle 2 kylmalaukkua, 2 retkihellaa, patja + tyynyt lakanoineen, kokoontaitettava poyta seka tuolit, kokkailutarpeet, astioita, ikkunat oli verhoiltu valmiiks ettei paistais aurinko silmaan aamulla... niin ja ne edelliset omistajat tais unohtaa Bob Marleyn cd:n levysoittimeen, heh :)
Siita surautettiin sitten Manlyyn moikkaamaan Ullaa jota en ollut nahnyt yli vuoteen sitten Darwinin mangoaikoijen, mutta se kaupunginosa ei sopinut meille yhtaan, kituuteltiin siella nelisen paivaa, mut tuli niin tylsaa etta oli pakko nostaa kytkinta ja jatkaa pohjoseen. Vietettiin yo Newcastlessa, Port Maquariessa (siel oli kiva vegeravintola mista saatii alennustaki, jee) ja jossain minka nimee en muista kunnes loydettiin ihan assa mesta nimelta Nambucca Heads. Rauhallisempaa paikkaa saa hakea, siella hengitysilmassa oli varmasti jotain paansekottavia aineita taisit alla oli joku maaginen magneettikentta, mut molemmat vaan ihastuttiin siihen kylaan niin pahasti etta siina sudittiin nelja paivaa ihan vaan ihmetellen luontoa ja pelikaaneja :)
Nyt ollaan Coffs Harbourissa, eilen kaytiin suklaatehtaalla ja tanaan biitsilla, oon ruskee ku rusina (vaikka selka vahan karahti) ja oon ihan rakastunu camping-elamaan!
Ei olla oikeeseen metsaan viela jouduttu muuttaa ku on aina loydetty sopivasti caravan park johon pystyttaa leiri :)
Ja kaikille jotka kysyy: Ei oo ikava Suomeen, vaan ikava hyvia tyyppeja! ;)
Dean ehdotti et meidan pitais muuttaa ihan oikeaan taloon asumaan sitkun ma oon valinnut paikan :D Noo, katotaan nyt.. Ei tassa minkaan janiksen selassa olla.
Hurjasti terkkuja kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.