IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Byron Bay!Perjantai 19.12.2008 14:03

Lahdettiin Coffsista eilen aamulla puoli yhdentoista aikaan ajelemaan ylospain ja viidelta paastiin perille. Ma ihastuin Byron Bayhin ennenku ehdin edes ulos autosta. Valtava biitsi ja niin mielettomat aallot, ettei meinaa pysyy pystyssa purkiessaan uimaan. Tuolla ei pysty uimaan ilman lautaa! :D
Onneks meilla kavi hyva tsaka, soitin mun "stepdaddylle" nimelta Rick, se joka oli jeesannu meita Darwinissa viimevuonna ja se anto mulle jonkun Nickin numeron ja sano et taa sen kaveri voi antaa meille huoneen sen omakotitalosta jos halutaan asuu sisalla valilla.. KIVA SETA!
Sovittiin et ollaan sen vieraina viikko, kun taa on niin kiva mesta.
Kavi sit ilmi etta taa Nick on miljonaari elakevuosillaan jolla on kolme taloa, kasvitarha, kaziljoona eekkeria maata ja traktori! Talon edessa kasvaa frangipaneja, mun lemppareita :)
Taa on korkeakattionen tilava puutalo, tosi ihana muuten, mut hamahakkei on aika reilusti. Bongasin pari myrkyllista terassilta (jos terdella erehtyy kattomaan ylos ei enaa huvita seista terdella, ihan saatanasti hamahakkeja!) ja talon keskikatyavalla on yksi iso karvanen, mun kammenen kokonen hamis! HYI!
Dean imuroi kaikki kahdeksanjalkaset vessasta ettei mua pelottais (:D), siina imeyty varmaan 30 kappaletta!!
Niin ja Nick on ex-ammattisurffaaja! Lainattiin sen yhta lautaa tanaan ja ma ratsastin (no makasin) mun ekan aallon tanaan!!
Huomenna olis suunnitelmana lahtea pikku ajelulle Nimbiniin ja tsekkailee vesiputouksia jos ei sada :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.