IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Uusia kuvia!Maanantai 29.12.2008 11:26

Latailin kuvia tanne kaikessa rauhassa ja sit loppu kamerasta akku. Niinpa niin. Lisaa myohemmin!
Mutta asiaan: sain joululahjaksi Deanilta bodyboardin, rapylat ja lompakon! JEE! Ja bodyboardauksen alkeet onkin jo hanskassa kun mulla on oma ammattilainen opettamassa :)
Kaytiin tanaan aamusurffilla kastamassa mun uus vihree lauta, menin aika lujaa valilla! Musta tulee isona kala. Enka saanu ku muutaman naarmun pohjakivista jotka yllatti rantautuessa, ihan vahan vaan verta. Taisteluarpia! Huomenna uudestaan :)
Joululounasjuttu rannalla meni hienosti, tulin hyvin juttuun kaikkien kanssa ja Deanin aiti jopa vaati etta muutetaan vahaksi aikaa sen luokse.. Vissiin huomenna tai torstaina ja viikosta on ollut puhe.
En oo ihan varma haluunko :D
Heh, mun ex-pomo Darwinin mangofarmilta sai mutkan kautta kuulla etta oon taas maassa ja nyt se soittelee ja lahettelee viesteja missa se toivoo mun tulevan takasin Darwiniin :D Hullu mies, Darwinissa on yli 40 lamminta! En oo tulossa.
Se on jopa tarjonnut maksavansa mun lennon sinne :o
Selitinko viela meidan kamppiksista? Taalla asuu hamahakkien lisaksi myos rotta ja kaarme! Keittion nurkassa on pikkunen reika josta ne kulkee mielensa mukaan sillon kun en oo paikalla kirkumassa. Se rotta soi meidan jauhot :(
Muuten kaikki on mainiosti!
Ainiin ja eilen salama iski tahan meidan taloon ja sahkot meni. Piti kokata retkikeittimella iltamurkinat.. Onneks nyt toimii ni ei tarvi irkata kynttilanvalossa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.