IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Helpotus!Maanantai 12.01.2009 19:05

Laakitys toimii upeasti ja voin taas syoda kummallakin puolella suuta, hyva mieli :)
Olin tanaan shoppailemassa itelleni uuden mekon ja englannin oppikirjan, aion kehittaa itseani!
Sovittiin etta lahdetaan taas road tripille parin viikon paasta: ekana Gympieen moikkaamaan Julieta, sitten Yeppooniin tervehtimaan Kennya ja siita lopuksi Airlie Beachille missa tapaan mun lemppari duuniporukan taas ja kylan ihanat nuohoojat, JEE!
Yritetaan saada sielta sitten toitakin. Toivottavasti paasen takasin KC:hin <3
Nyt sit pitais saada jotenkin 2 viikkoa kulumaan nopeasti vuorella ja taalla ei tapahdu juuri mitaan. Laksin tanaan kylille ja taas tapasin noidan! Se ennusteli mulle jollain ihme korteilla jotka kertoi etta mun pitaa kuullostella aania ymparillani ja huomata miten pienet ihmeet lankeaa mun tielle kunnes saan merkin taivaista. Menin sitten partsille kuuntelemaan luontoaania: naapurissa asuu lampaita, hevosia, vuohia ja trooppisia lintuja ja Deanin puhelin. Pete, mekaanikko joka korjasi meidan autoa viimeviikolla soitti ja ehdotti etta Dean tekisi sille hommia loppuajan mita ollaan taalla! Hyva ajoitus :)
Mua alkaa jo kertakaikkisesti kypsyttaa taa lomailu, en oo ollu toissa kuuteen viikkoon :D Airlie Beachilla vois teha kahtaki duunia sitten :)
Huomenna otan tehtavakseni asentaa tahan koneelle webcamin, sit vois miettia nettipuheluita!
Ainiin ja niista hammentavista unista viela sen verran etta toissayona nain unta etta suutelin Elvista autossa kun ulkona satoi vetta ja sitten estin kultakaupan ryoston ottamalla morasta kallon lapi aivoihin useita kertoja, mut viimeyona ei ollu mitaan kuvia. Eka kerta viikkkoon ilman unia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.