IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Sen puodin vieressa missa se noita mulle maanantaina ennusti on second hand-kauppa (eli kuteita sunmuuta tosi halvalla) ja mentiin sinne ettimaan paksumpaa verhokangasta meidan autoa varten kun nykysista paistaa paiva vahan liikaa lapi.
Naa puodit antaa tuottonsa hyvantekevaisyyteen ja niita pyorittaa aina vapaaehtoistyontekijat, eli useimmiten eloisat elakkeellejaaneet mummut joilla ei oo muuta tekemista. Ja tanaan tutustuttiin paivavuoron aikana ryppyiseen rouvaan nimelta Dot, joka myi meille ihan ykkosverhot halavalla ja uteli siina sivussa etta mitas nuoret meinaa tana viikonloppuna. Todettiin etta ei kai vissiin mitaan ja mummun silmiin syttyi saihke! Sen kaverilla olisi kuulemma semmonen puolen miljoonan arvonen jahti joka olisi vailla merellelahtijoita...
Ni me lahdetaankin viikonlopuksi purjehtimaan! Dot pakkasi meille jo kilon pussin tomaatteja ja salaattia mukaan kun kuuli etta ollaan kasvissyojia ja avokadot poimivat meille omista puistaan mukaan, kun kaytiin asken siella jahdin omistajan kotona tutustumassa meidan kippariin, Bobiin, joka vaikutti olevan vallan rento rusina!
Etta niin, kannattaa valilla vahan shoppailla, me lahdetaan luksusjahdilla merelle viikonlopuksi ja aivan ilimaiseksi! HAHAHA!
Kylla kelepaa..
NIIN ja hammaslaakari anto mulle jotain kemikaaleja milla kylvettaa viisaudenhmmasta ettei se tulehtuisi enaa, mutta olisi jarkevaa ottaa se kuulemma pois. Teen sen sitku oon toissa Airlie Beachilla, nyt just ei jaksa maksaa tollasia summia.
Airlie Beachista puheenollen... Ravintolasta SOITETTIIN MULLE ja kysyttiin koska oon tulossa. JIPPIIIII!!! Sanoivat etta eikohan mulle toita jarjesty! Ihanat kun soittaa peraan <3
Taa muutto on ihan varmasti hyva idea, lahdetaan ajamaan ensiviikon perjantaina.
Ja viela tahan loppuun luontouutiset: mun paalla oli asken ihan hirvea kamala iso karvanen ruskee hamahakki ja koko vuori varmaan kuuli etta se oli valinnut juuri minut istumapaikakseen.. noloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.