IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Hitto mika paiva!Maanantai 02.03.2009 12:41

Olin tyonarkomaanimaiseen tapaani mennyt lupaamaan itseni toihin yhteen ravintolaan taksi aamuksi kun ne eilen soitteli peraan, enka osaa sanoa ei. Olin ollut kyseisessa paikassa illan tiskipirkkona jo kerran aikaisemmin viikko sitten ja muistin hyvin miten nihkeaa hommaa se siella oli huonosti suunnitellussa, onnettomasti ilmastoidussa luukussa...
Muttaku en vaan osaa sanoa dollareille "Ei". Eijeijei!
Noh, herasin puol tuntia ennen mun heratyskellon soittoa (08:20) kun joku mantti paisko auton ovia sisapihalla meidan ikkunan alla enka saanut enaa unta. Olinhan ma jo nelja tuntia saanukki tuhista, PAH.
En loytanyt mun tyokenkia eteisesta ja tajusin etta olin unohtanut ne pesukoneeseen paivaa aikaisemmin. PAH. Marat monot jalkaan (splits splats) ja eikun toihin.
Ja jumaleisson siella mun nurkkauksessa oli ainaki 40 astetta lamminta! Hiki virtas ja sydan pamppaili, tais nakya naamastakin koska ne ehdotti etta jos vaikka istusin alas hetkeksi ja soisin aamupalaa. Kiitti ruuasta! Varttia myohemmin purjosin koko setin takahuoneen vessaan. PAH. Kolmesti. Pyyhin hiet naamasta, niistin nenan ja palasin takaisin mun pikku vippiaitioon todistamaan sita faktaa etta Suskan kadenjalki ei ole puhdasta, vaan Yllatyspuhdasta.
Siina sivussa sisaistin noin litran vetta ja mietin mielessani etta pyoriiko mun sisuksissa nyt sitten virus vai sikio. Taisit se oli jonkinsortin lampohalvaus, en tiia, mut kello on jo puol seitteman illalla eika oo viela mikaan kiintea pysyny sisalla. Ne muuten tarjosi mulle lounaankin siella! Lohkoperunoina sisaan ja 2 minuuttia myohemmin muusina ulos, cheers!
Paatin siina vaiheessa etta ehka mun kannattaisi menna kotiin vahan aikasemmin ja levata, joten tiskasin viela 3 tuntia lisaa ja vetaydyin infernaalisesta nurkkauksestani kohti kotia tunnin verran aikaisemmin kuin oli sovittu potien huonoa omatuntoa (!!).
Kuus tuntia pitkaa sylkea ja tiskivuoria, mika ihastuttavan raikas kombinaatio...
Paska reissu, mutta sainpahan hilloa! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.