IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Check in.Keskiviikko 19.08.2009 12:46

Kylalla kay kuhina! Parin viikon mittainen Race Week- tapahtuma on jo puolivalissa ja meidan satamat on taynna purjeveneita jotka kilpailee paivittain siita kenella on nopein paatti ja ripein miehisto. Mun tyopaikka KC's on tan tapahtuman ylpea sponsori, joka meinaa sita etta useimmat merimiehet ja -naiset tulee meidan juottolaan joka ilta juhlistamaan voittojaan tai hukuttamaan havion hapeaa rommilla.. Ja blues soi. Mun lempi bluesmuusikot Brian Fraser ja Pop Standen ovat taas taalla kiertueella ja musisoi meilla toissa joka ilta puolentoista viikon ajan, ASIAA. Mulle siis maksetaan siita kun kuuntelen mun lemppareiden soitteloa ja kaadan juhlakansalle drinkkeja :D
Ja purjehdusehdotuksia satelee paivittain, seilorit meni ihan sekasin mun aksentista, oon vissiin tosi eksoottinen... Toissapaivana joku yritti viia mut merelle snorklaamaan ja eilen toinen kaveri yritti houkutella mua sen yksityiskoneella Cairnsiin :D Muuten olisin lahteny, Cairnsissa olis kiva taas kayda, mut on nyt sen verran tunteja tarjolla toissa ettei nappaa poistua paikalta ihan viela.
Terveydentila on lahes mallillaan, pikkasen vaan yskin kun taas iski ihan minimaalinen lentsu, mut se nyt olikin odotettavissa kun kylalla kay semmonen sapina kansan vaellettua tanne tata tapahtumaa varten. Syon semiterveellisesti muutaman kerran paivassa (JES!) eika kylkiluihinkaan satu enaa juuri ollenkaan (paitti sillon kun yritan venytella).
En oo nahnyt Deanin naamaa varmaan puoleentoista kuukauteen. Pari kertaa tunnistin sen niskan ollessani kylalla, mut kaannyin ja kavelin pois ennenkuin se nakisi mua. Se on ilmeisesti tajunnut ettei paljoa parane larviansa nayttaa keskustassa, kun puol kylaa tietaa mita se on tehnyt... :)
Jees. Nyt on jo kiirus toihin, taas on janoisia liikkeella. Rahantuloa ei voi estaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.