IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Ystavat hyvat.Keskiviikko 14.10.2009 13:52

Elama taalla toisella puolella palloa on ollut mulle mita ihmeellisin kokemus, mutta tosiasiahan on se, etta mulla on siella Suomessa niin monta ihanaa murmelia etta pitanee tulla moikkaamaan tossa helmikuun puolvalissa. Ja olis kans yhdet erittain tarkeat haat tiedossa.. ;) Mahdollisesti tuun jaamaan vahan pidemmaksikin aikaa, kattoo nyt miten ma selvian siella vilussa :D Viime syksy minka Suomessa vietin sai mut varisemaan ihan hullunlailla, untsikka paalla elokuussa xD
Ainakin kesakuuhun asti ajattelin viihtya, mutta voipi olla etta kesan saavuttua haluun jaada viela pidemmaksikin aikaa. Saas nahda kuinka kay! Asuinpaikka Helsingissa pitais kans jostakin keksia, ehdotuksia otetaan avosylin vastaan!
Mulla on taas suunnitelmat muuttuneet vahan. En ma taida haluta viettaa mun viimosia kuukausia millaan hiilikaivoksella, (vaikka sielta irtoaiskin enemman hilloa kuin muista duuneista mita on tarjolla) vaan meika lahtee road tripille Perthiin, toiselle puolelle Australiaa ja rakennan itelleni uuden beissin sinne! Haa! Kaikki sanoo etta Perth on ihan mesta paikka. Mina ja Lorraine, mun lahipubin ex-baaripirkko meinataan ajaa Australian keskustan lapi autolla yli 5000 kilsaa, tsekataan matkanvarrella vesiputoukset, viidakot, aavikot ja Ayers Rock. Tulee olee ihan torkeen siistia!!!! Paatettiin tasta matkasta viimeyona kun tormattiin yokerhon vessassa kun sattumalta tuli puheeksi etta kumpikin haluaa nostaa kytkinta :D JEE! Ei tarvi lahtee ihan yksinaan :) Meilla on huomenna suunnittelupalaveri, jihuu! Tunnin paasta meen toihin ja ilmotan etta otan lopputilin.
Etta helmikuussa nahraan murmelit! Muisk!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.