IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Kyllä se niin vaan on että sain kuin sainkin tavarani pakattua. Olutta ja spagettia siinä kului, mutta tulipa tehtyä. Enää vaatteet pakkaamatta, mut siinä nyt ei mee ku tunti kun survon ne mun 60-litraseen kivikautiseen rinkkaan.
Juttelin tänään myös mun kännykkäoperaattorin kivan asiakaspalvelijan kanssa ja järkättiin niin et voin jättää liittymäni muhimaan tänne Suomeen silleen etten joudu maksaa itteeni kipeeks numeron säilyttämisestä. Ja vakuutusyhtiöönkin olin (nyt JO!) yhteydessä ja meen niiden toimistoon maanantaina neuvottelemaan itelleni jonkinsortin matkaturvaa.
Maanantaina meen myös piikitettäväksi arvauskeskukseen, kun ei ihan ilman rokotuksia uskalla lähteä.
Huomenna siis on vapaailta kaikesta järjestelystä ja läksiäiset. Piti kans mennä sellaseen kivaan ravintolaan syömään, mut ei mulla kyllä ole rahaa, joutuu skippaa. Osaan itekki kokata! :D
Niin ne läksiäiskemut on tosiaan Rastilan Pikku Pelikaanissa koska se on niin ihQ paikka, startti klo 21 ja jatkot sit yömmällä jossain päin keskustaa. Että tervetuloa vaan kaikille!
Ennen peltsua vois pyörähtää pussikaljalla ja tuolla Rastilan Kartanolla, kun siellä on jotku kesäjuhlat.
Mulla on muuten huomenna nimpparit! :)
Olotila on hämmentävän rauhallinen, oon ollut niin paniikissa viimepäivät että tää tuntuu ihan epänormaalilta kun ei superstressaakkaan koko aikaa. Hassua kans viettää vika perjantai yksin "kotona" (ei tätä luukkua voi sanoa kodiksi).
Eikai tässä muuta. Toivottavasti nään huomenna monta tuttua naamaa, voi olla vika kerta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.